Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A04 Core Uygun Fiyatıyla Sevindirecek! İşte Detayları

Samsung’un yeni bütçe dostu akıllı telefonu Galaxy A04 Core önemli özellikleriyle karşımızda. İşte tüm detaylar sizlerle.

Her kategoride yeni akıllı telefonlar geliştirmeye devam eden Samsung, şimdi Galaxy A04 Core isimli uygun fiyatlı bir akıllı telefonuyla karşımızda. Bütçe sınıfı hedefleyen akıllı telefon Geekbench üzerinde gözüktü ve sunacağı özellikler hakkında bizlere ışık tuttu. Gelin detaylara göz atalım.

Galaxy A04 Core Neler Sunacak?

Samsung’un yeni bütçe dostu telefonu Galaxy A04 Core’un Geekbench sertifikasına baktığımızda telefonun SM-A042F model numarasına sahip olduğunu görüyoruz. Geekbench 4 testinden geçen akıllı telefon, tek çekirdekli işlemlerde 802 puan, çok çekirdekli işlemlerde ise 3556 puan aldı.

Akıllı telefonun böylelikle giriş seviyesine uygun bir performans sunacağı anlaşıldı. Bu performansı ise 8 çekirdekten oluşan ve 2.3GHz saat hızında işlem yapan MediaTek Helio P35 yonga seti üzerinde sağladı. Bu yonga setine de 3GB RAM ve 32GB/64GB dahili depolama seçeneklerinin eşlik etmesini bekliyoruz.

Galaxy A04 Core

Akıllı telefonun diğer özelliklerine göz atarsak arkada polikarbonat malzemeden oluşan mat kaplama, tekli kamera sistemi ve bir LED flaş görüyoruz. Önde ise çentikli bir selfie lensi mevcut. Akıllı telefonun sağ kısmında güç tuşu ve ses artırma tuşları yer alacak. Akıllı telefonun güvenlik için yüz okuma kilidine daynacağı söyleniyor.

Telefon yakında siyah, yeşil ve turuncu renk seçenekleriyle ve 120-130$ arasında olan fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu