Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Telefon Satışları Freni Boşalan Kamyon Gibi

Realme telefon satıları söz konusu olduğunda rakiplerine gözdağı veriyor. Şirket sadece birkaç günde 1 milyon satış elde etti.

Realme GT 5G’yi kısa süre önce dünya sahnesine çıkaran Realme telefon satışları söz konusu olduğunda Çin’de rekor düzeyde satışlar gerçekleştirdi. Çin’de 618 indirimleri kapsamında birçok marka akıllı telefon başta olmak üzere pek çok elektronik üründe fiyatları aşağı çekti.

Realme Telefon Satışları Birkaç Günde 1 Milyonu Geçti

Realme’den yapılan açıklaya göre indirim kapsamında sadece birkaç gün içerisinde akıllı telefon satışları 1 milyonu geçti. Realme bu satış adetiyle son bir hafta içerisinde Çin’de en fazla telefon satışı gerçekleştiren ikinci üretici olduğunu açıkladı. Birinci henüz açıklanmadı, fakat bunun yüksek ihtimalle Xiaomi olduğunu düşünüyoruz.

Realme Başkan Yardımcısı Xu Qi, bu yılki 618 festivalinin şirket için gayet iyi geçtiğini söyledi. Kıdemli yönetici ayrıca Realme’nin Çin pazarında geçen yılın ilk çeyreğine kıyasla %466 büyüdüğünü ifade etti.

Realme bu süreçte en fazla satan cihaza açıklık getirmedi, fakat Snapdragon 888 işlemcili GT 5G modelindeki indirimler sonrası fiyatın 380 $ seviyesine gerilemesiyle epey ilgi gördüğü açık.

Realme, amiral gemi telefonun kısa süre önce Avrupa lansmanını da gerçekleşti. İlk birkaç gün indirimli satışa sunulacak telefonun fiyatı sadece 369 €. Yani Galaxy A52’nin Avrupa fiyatından biraz daha pahalı. Türkiye’de de satışa sunulmasını beklediğimiz GT 5G için şimdiden ellerimizi ovuşturup bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu