Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A53 Uygun Fiyatı ile Kışkırtacak

Samsung’un yakında tanıtacağı Galaxy A53 modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefon dev bir batarya ile gelebilir.

Samsung’dan şu sıralar herkes Galaxy S22 ailesini tanıtması bekliyor. Ancak Güney Koreli firma orta segmentte yer alacak olan Galaxy A53 modelini de önümüzdeki süreçte bizlere sunacak. Selefinin tasarımını koruması beklenen telefon hakkında her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün ise telefonun bataryası hakkında detaylar ortaya çıktı.

Aktarılan bilgilere göre telefonda tam 5.000 mAh kapasiteli batarya bulunacak. Muhtemelen bu batarya 25W hızlı şarj ile desteklenecek. Kaputun altına baktığımızda ise Snapdragon 778G yonga setinin kullanılacağı söyleniyor. RAM tarafında ise 6 GB ve 8 GB RAM opsiyonlarının sunulması bekleniyor.

Galaxy A serisi bildiğiniz gibi Samsung’un çok güvendiği seriler arasında yer alıyor. Çinli üreticilerin orta segmentte agresif fiyat politika izlemesine sessiz kalmayacağı söylenen Güney Koreli firmanın, yeni canavarını 300 dolar bandında satışa sunacağı aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Galaxy A53

Kamera tarafında ise çok büyük bir sıçrama görmeyeceğiz. Selefinden bir gömlek daha üstün bir kamera ile geleceğini düşündüğümüz A53’ün, en geç Mart ayında tanıtılıp satışa sunulması bekleniyor. Türkiye pazarına da gelecek olan telefon en iyi ihtimalle 3.699 TL’den giriş yapar. Çünkü artık orta segment telefonların fiyatları bu seviyelere oturdu. Galaxy S22 serisinin ise 11.000 TL’den başlayan fiyatlar ile geleceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu