Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriPixel

Google Pixel 3 kamera uygulaması şimdi indirilebilir!

Google, Pixel serisi telefonlarla birlikte özellikle kamera tarafında büyük işlere imza atıyor. Bugün giriş seviyesi telefonlarda bile çift arka kamera kullanılırken, Google 1000 $ fiyatlı Pixel 3 modellerde tek arka kamera kullanımını sürdürüyor. Yeni kamera özelliklerine baktığımızda, yeni Pixel telefonların tek arka kameraya rağmen DxOMark testinde bir kez daha zirveyi zorlayacaktır. Şimdi gelelim haberimize konu olan Google Pixel 3 kamera uygulamasına.

Google Pixel 3 Kamera uygulaması yayınlandı

Telefonun tanıtılmasının üzerinden saatler geçmişken geliştiriciler Pixel 3 telefonlara eşlik eden Google Kamera uygulamasını indirilebilir hale getirdi. Android Police sitesi söz konusu APK dosyasını indirip Pixel 2 serisi telefonlara kurup eski ve yeni kamera arayüzlerini kıyasladı.

Alt ve üst bölümdeki fotoğraflar arayüz seviyesinde radikal bir değişikliğin yapıldığını gösteriyor. Görüldüğü üzere kamera modları arasında geçiş artık çok daha kolay.

Google Kamera daha önce ihmal edilen RAW çekim desteğini yeni sürüme dahil ediyor. RAW desteği Ayarlar menüsünden açıp kapatılabiliyor.

Panorama modu elden geçmiş görünüyor. Yeni modda gideceğiniz noktalar hizalanmış ve çekimler sanal gerçeklikte görüntülemek için optimize edilmiş. Ayrıca panorama çekimleri esnasında ses kaydı da eklenebiliyor. Bunun yanında Portre modunda yeni bir yüz rötuş seçeneği göze çarpıyor.

En iyi çekim, gece modu ve Photobooth gibi yeni özellikler ise şimdilik yeni Google Kamera uygulamasında yer almıyor.

Google Pixel 3 kamera uygulamasını indir

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu