Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 6X Kamera Özellikleri ile Ortalığı Karışıtıracak!

Akıllı telefon pazarında orta segment pazarı Samsung‘un adım atmaması ile Xiaomi ve Huawei‘ye kalmış durumda. Önümüzdeki günlerde Samsung’u yeni telefonlarını pazara sunacağını biliyoruz ama şu anda bu pazarın tek hakimi Çinli iki üretici. Ülkemiz pazarında da durum pek farklı değil ama global pazarda son gelen rakamlar Oppo‘nun da özellikle Avrupa ve Asya pazarında satış rekorları kırdığını ortaya koyuyor. Amiral gemisi pazarında fiyatlar her geçen gün artarken orta segment daha da önem kazanıyor ve Xiaomi bu noktada en iyi alternatiflerden birisi. Yeni telefonu Xiaomi Mi 6X Kamera özellikleri ile tüm rakiplerine fark atacak gibi görünüyor. Zira ortaya çıkan bilgiler Xiaomi’nin hiç olmadığı kadar agresif bir tutum sergilediğini gösteriyor.

Xiaomi Mi 6X Kamera Özellikleri!

Tahmin edeceğiniz üzere henüz net bir bilgi bulunmuyor ama XDA Genel Yayın Yönetmeni Mishaal Rahman yayınladığı bir ileti ile telefonun kamera özelliklerini ortaya koydu. Buna göre Önde tek, arkada çift kamera yapısı kullanılacak.

Xiaomi Mi 6X
Xiaomi Mi 6X

Arkada 12 megapiksel Sony IMX486  ve 20 megapiksel IMX376 çift kamera sistemi ve önde de yine 20 megapiksel Sony IMX376 kamera bulunacak. Bu yapı gerçekten de oldukça güçlü bir yapı ve Xiaomi yazılım tarafında da donanım gibi güçlü bir biçimde karşımıza çıkarsa; orta segment pazarında büyük bir inovasyon ortaya koyabilir. Bu noktada ilk gelen bilgiler telefonda Helio P60 yonga seti kullanılacağını da ortaya koyuyor. Xiaomi, çok ama çok iddialı geliyor…

https://www.teknoburada.net/2018/04/10/zte-iceberg-centige-farkli-bir-yaklasik-getiriyor/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu