Akıllı TelefonAppleGeneliOS

Apple Beats Solo3 kulaklıkları ücretsiz dağıtıyor!

Apple 2014 yılında Beats Electronics‘i satın aldığında Apple‘ın bundan sonra kutu içeriğinde Beats kulaklıklara yer vereceği düşünülüyordu. Tim Cook o dönemde aslında bunun gerçekleşmeyeceğini belirtmişti ama bugün ortaya çıkan haberler Apple‘ın farklı bir satış stratejisi peşinde olduğunu gösteriyor. Apple, Tayvan, Hong Kong, Çin ve Singapur‘da yeni yıl kampanyası yaparak kullanıcılarının kalbini çalmaya hazırlanıyor. Beats Solo3 kablosuz kulak içi hoparlörleri iPhone 7, iPhone 7 Plus, üst düzey Mac bilgisayar aldığınızda hediye etmeye başlıyor.

Beats Solo3
Beats Solo3

Samsung ve LG‘nin telefonlarının yanında verdiği promosyonlara kafayı takan Apple‘ın Beats Solo3 kampanyası ile düşen iPhone satışlarını arttırabilir mi arttıramaz mı bunu yakın zamanda öğreneceğiz ama Apple’ın şu anda beklenen satışları gerçekleştirememiş olması Amerikalı şirketi farklı pazarlama tekniklerine yönlendirebilir diye de düşünmüyor değiliz.

Beats Solo3 Kampanyası Türkiye’ye Gelecek mi?

Ülkemizde bu kampanya olur mu diye sorduğunuzdan eminiz; Türkiye pazarı Apple’ın kan kaybetmediği çok az pazardan birisi. Dolayısı ile bu kampanyayı ülkemizde beklemek satış stratejisinden hiç anlamamak demek oluyor. Ama kim bilir belki de Apple bizi ilk kez utandırır…

Apple 2017 yılında neler tanıtacak?

Apple 2017
Apple 2017
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu