Akıllı TelefonGenelGiyilebilir TeknolojiMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO F21s Pro 5G İstediklerinizi Getirmeye Geliyor

Mobil devi OPPO, F21s Pro 5G isimli akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Duyurudan önce de telefonun detayları belli oldu.

Akıllı telefon pazarında payını artırmaya devam eden OPPO, yeni telefonlarını bizlere sunmaya devam ediyor. Şimdi ise şirket, kullanıcılarının isteklerini OPPO F21s Pro 5G modeliyle karşılayacak. Yakında tanıtılacak olan bu akıllı telefon, birçok önemli detayıyla gündeme çıktı. Gelin detaylara göz atalım.

OPPO F21s Pro 5G Neler Sunacak?

Akıllı telefonun ön kısmından başladığımızda karşımıza 6.4 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte AMOLED ekran çıkıyor. Bu kaliteli ekrana 90Hz yenileme hızı desteği eşlik edecek. Böylece oyun/sosyal medya deneyiminde pürüzsüz bir akış elde edilecek.

Telefon gücünü orta segmentin güçlü üyesi Snapdragon 695 5G yonga setinden alacak. 2.2GHz saat hızında çalışan çekirdeklere sahip olan bu yonga setine 8GB RAM/128GB dahili depolama seçenekleri eşlik edecek. Telefon bu kurulumla Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 üzerinde işlem yapacak.

Optik kısımda ise karşımıza 64 Megapiksel birincil kamera çıkıyor. 2 Megapiksel makro ve derinlik kameraları da kurulumu tamamlayacak. Ön tarafta 16 Megapiksel selfie lensi de yer alacak. Telefon 33W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli pil sayesinde ayakta kalacak.

Telefonun tüm bu özellikleriyle 250-260$ arasında fiyat etiketiyle yakında piyasaya sürüleceği bekleniyor. OPPO’nun tanıtacağı yeni telefonları veya ürünleri hakkındaki en yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu