Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Müjde! Xiaomi Mi 7 için ön sipariş süreci başlıyor

Biliyoruz Xiaomi Mi 7 için bir hayli heyecanlısınız. Bu yılın kuşkusuz fiyat / performans odaklı amiral gemi telefonu olacak Xiaomi Mi 7 için ön sipariş sürecinin ne zaman başlayacağı açıklandı.

Xiaomi Mi 7 için ön sipariş alımları çok yakında

Xiaomi resmi olarak açıklamadı, ancak Mi 7 için 23 Mayıs tarihinde tanıtım etkinliği düzenleyecek. Bu tarihi onaylayan bir gelişme Çin’de yaşandı. Ülkenin en büyük operatörlerinden China Mobile reklam tabelalarında Mi 7 için ön sipariş sürecinin 27 Mayıs’ta başlayacağını bildirdi.

Xiaomi Mi 7 için ön sipariş süreci
Xiaomi Mi 7 için ön sipariş süreci

5.65 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekrana sahip olacak Mi 7’ye Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. 6GB / 8GB RAM ve 64GB/128GB depolama seçenekleriyle karşımıza çıkacak Xiaomi Mi 7’nin OLED ekranlı ilk Xiaomi telefonu olacağı bildiriliyor. Telefon ayrıca şirketin çentikli ilk modeli olacak.

Kablosuz şarj teknolojisini destekleyecek Mi 7, gelişmiş bir 3D yüz tanıma sistemine sahip olacak. Telefonu farklı kılan bir diğer özellik ise ekrana gömülü parmak izi okuyucusu. Hızlı şarj destekli 3.350 mAh büyüklüğünde pilin eşlik edeceği Mi 7’nin arkasında 12 megapiksel + 20 megapiksel çözünürlüklü iki kamera kullanılacak. Telefon hakkında detaylar geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

 

Xiaomi Mi 7 ile ilgili tüm detaylar bu videoda! [Video inceleme]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu