Bluetooth KulaklıkGiyilebilir TeknolojiMobirollerrealme

realme Buds Air 3S ve realme Buds Wireless 2S Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Mobil devi realme, bugün yeni akıllı telefonlarının yanı sıra realme Buds Air 3S ve realme Buds Wireless 2S isimli kulaklıklarını da tanıttı.

realme bugün realme 10 Pro lansman etkinliğinde yeni kulaklıklarını da tanıttı. realme Buds Air 3S ve realme Buds Wireless 2S ismiyle tanıtılan iki yeni kulaklık, kullanıcılara premium bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Gelin kulaklıkların tüm özelliklerine ve fiyatlarına bakalım.

realme Buds Air 3S ve realme Buds Wireless 2S Özellikleri ve Fiyatı

realme Buds Air 3S’ten başlarsak kulaklıkların kanatlı bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Premium bir kasaya sahip olan kulaklık, 11mm sürücülere sahip ve çevresel ses efektleri için Dolby Atmos teknolojisini desteklemekte. Dokunmatik kontrollere sahip olan kulaklık, Bluetooth 5.3 teknolojisi üzerinde çalışıyor.

Kulaklık ayrıca su sıçramalarına karşı IPX5 korumaya da sahip. 69ms’ye kadar düşük gecikme süresi sunan kulaklık, kasasıyla birlikte 30 saate varan kullanım süresi sunduğu belirtildi. realme Buds Air 3S tüm bu özellikleriyle 28$ fiyat etiketiyle tanıtıldı.

Diğer modelimiz realme Buds Wireless 2S ise boyun bandı tarzı bir kulaklık. Daha çok spor gibi aktiviteler için geliştirilen bu kulaklık, 11,2mm sürücüleri taşıyor ve Bluetooth 5.3 teknolojisi üzerinde çalışıyorlar. Manyetik bağlantı ve 88ms’lik gecikme süresiyle kulaklık tam olarak 24 saate kadar kullanım süresi sunmakta.

realme Buds Wireless 2S’in 24$ fiyat etiketiyle birlikte piyasaya sürüldüğünü de bildirelim. Umarız ki bu iki kulaklık ülkemize de uğrar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu