Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Apple Watch çakması Xiaomi Mi Watch kanlı canlı karşımızda!

Çinli üretici Xiaomi Mi Watch ile kendi akıllı saat serisine başlamak istiyor. İşte yeni nesil akıllı saatin ortaya çıkan yeni özellikleri…

Xiaomi bugüne kadar akıllı saat işini Amazfit adı verilen alt markası ile yürüttü ama artık Xiaomi de kendi akıllı saat markasını kullanması gerektiğine ikna oldu. Gelen bilgilere göre Amazfit serisi yine devam edecek ama bu marka daha çok Redmi markası ile anılacak. Bir süredir haberlerini yaptığımız Xiaomi Mi Watch bugün kanlı canlı şekilde görüntülendi. Xiaomi Giyilebilir Ürünler Genel Müdürü Qu Heng tarafından kişisel Weibo adresine paylaşılan bir görsel yeni nesil akıllı saatin oldukça iddialı olduğunu da ortaya koydu. İşte sızdırılan görsel GIF.

Ortaya çıkan bu görsele baktığınızda şöyle bir detay ile karşılaşıyoruz. Qu Heng akıllı saat üzerinden bir video izliyor. Bu oldukça güzel bir detay ama bir akıllı saat ile video izlemenin yapılabilirliğinden çok biz bunun şarja olan negatif katkısını düşünüyoruz.

Qualcomm Snapdragon Wear 3100 serisi yeni nesil bir yonga seti ile karşımıza çıkacak olan akıllı saat Apple Watch benzerliği ile de eleştirilerimizin hedefinde oluyor. Bildiğiniz gibi bu tasarım bu yıl satışa sunulan Xiaomi Amazfit BIP serisi saatlerde de kullanılmıştı ve aynı tasarım biraz daha 2,5D ekran kesimi yapılarak karşımıza çıkıyor.

Gelen bilgilere göre bu üründe eSIM desteği de bulunacak Bu da bu saatin ülkemizde telefonsuz görüşme yapmasının önüne geçecek bir kriter olmasını sağlıyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu