GenelGüncel Teknoloji HaberleriYazılım

Apple, iOS 18’i tanıtacağı tarihi açıkladı: iPhone için yepyeni özellikler geliyor

Merakla beklenen iOS 18 için nihayet tarih belli oldu. Apple, WWDC 2024 etkinliğini gerçekleştireceği tarihi açıkladı.

Apple, iPhone kullanıcıları için yeniliklerle dolu bir güncelleme hazırlıyor. iOS 17’de birbirinden iddialı özellikleri kullanıcılarla buluşturan teknoloji devi, iOS 18 ile bunu bir adım daha öteye taşıyacak.

iPhone kullanıcıları için heyecan uyandıran iOS 18 güncellemesi, yapay zeka başta olmak üzere yepyeni özellikler içerecek. Söz konusu güncellemenin ne zaman tanıtılacağı merak konusuydu. Neyse ki artık bunun için çok beklemeyeceğiz. Zira Apple, iOS 18’i tanıtacağı tarihi resmen açıkladı.

iOS 18 çıkış tarihi belli oldu

10 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek WWDC etkinliğinde, merakla beklenen iOS 18’in tanıtımı gerçekleşecek. Öyle ki sadece iOS ile sınırlı kalmayacak; iPadOS 18, macOS 15, visionOS 2 işletim sistemleri de aynı gün resmiyet kazanacak. Tanıtımın hemen akabinde ise ilk beta güncellemelerinin yayınlanması bekleniyor.

iOS 18 ile birlikte ChatGPT dahil olmak üzere birçok yapay zeka teknolojisiyle tanışmış olacağız. Buna ek olarak Bloomberg’den Mark Gurman daha önce, yeni işletim sistemiyle daha modern uygulama ikonlarına kavuşulacağını da paylaşmıştı. Ayrıca daha önce duyurulan erişilebilirlik ayarları da yine aynı etkinlikte tanıtılacak iOS 18 ile kullanıma sunulacak. Bu özellikler arasında en dikkat çekeni ise sadece gözünüzle bakarak sayfalar arasında gezinti yapmak.

Son olarak iOS 18, iPhone 11 sonrası telefonlara kesin olarak gelecek. Daha önceki modeller için ise şimdilik bir şey söyleyemiyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu