Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Reklamları ile Galaxy S9 Şifrelerini Çözüyoruz [Video]

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus tanıtımına günler kaldı. Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus lansmanı yaklaşırken Güney Koreli üretici telefonların detaylarını anlatan 3 farklı video paylaştı. Dün yaptığımız bir haber ile bu videoları siz değerli okuyucularımız ile paylaştık ve sizler de bu habere oldukça ilgi gösterdiniz. Biz de bu noktada yayınlanan 3 reklamın bize ne anlatığını bir video ile anlatmaya ve Galaxy S9 ile Galaxy S9 Plus’ın şifrelerini sizlere aktarmaya karar verdik.

Samsung Reklamları ile Şifreler Çözülüyor

Samsung’un yayınladığı 3 reklamda özellikle kamera detayları ortaya çıkıyor. Akıllı telefonların son dönemde kamera donanımları büyük bir değişime uğradı ve bu da Galaxy S9 ile bambaşka bir seviyeye ulaşacak. Telefonların her ikisinde de f/1,5 diyafram değerine çıkması ile birlikte büyük bir değişim ve gelişim ortaya konacak diye düşünüyoruz. 25 Şubat tarihinde tanıtılacak olan yeni nesil amiral gemisi telefonlar bakalım bize ne sunacak bunu hep birlikte göreceğiz.

Editörün Notu: Bu şifreler bize telefonun detaylarını anlatıyor ama asıl merak ettiğimiz konunun fiyatlandırma olduğunu net bir biçimde söyleyelim. Videonun sonunda bu konuda da beyanda bulunuyor ve yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu