Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X5 Pro Dimensity Edition Geliyor!

OPPO’nun Snapdragon’un yanında MediaTek sevenleri de memnun edeceği açıklandı. İşte karşınızda OPPO Find X5 Pro Dimensity Edition.

OPPO, Find X5 serisinin önümüzdeki hafta lansmanını yapacağını geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklamıştı. Bugün ise firma Çin’de satışa sunulacak olan OPPO Find X5 Pro Dimensity Edition için bir tanıtım görseli yayınladı. Şirket ayrıca Dimensity 9000 amiral gemisi 5G çipinden güç alacak ilk telefon olacağını söyledi. Yonga seti geçen yıl tanıtılmasına rağmen telefonlara ulaşması birkaç ayı buldu. Muhtemelen bu gecikme çip krizinden kaynaklanıyor.

Find X5 Pro’nun Dimensity Sürümü önce Çin’de piyasaya sürülebilir ve daha sonra diğer ülkelere yayılabilir. OPPO ayrıca yeni görüntüleme teknolojileri ile Find X5 serisi için düşük ışıkta daha iyi ve gürültüsüz video çekimi sağlıyor.

OPPO dışında vivo, Xiaomi ve HONOR gibi diğer OEM’ler de 2022’nin ilk çeyreğinde çipten güç alan amiral gemisi telefonlarını piyasaya süreceklerini doğrulamıştı. Redmi’nin çipi K50 Pro akıllı telefonunda kullanması bekleniyor. Mart ayında Çin’de piyasaya sürülecek.

OPPO Find X5 Pro Dimensity Edition

OPPO, Find X5 serisine ek olarak Dynaudio, Hi-Res Wireless ultra net ses, LHDC 4.0 ve ultra geniş bant derin gürültü azaltma özelliklerine sahip Enco X2 TWS kulaklıkları da tanıtacak. OPPO CPO’su Pete Lau, ikinci nesil Enco X serisi kulaklıklardaki ses kalitesinin çığır açan bir gelişme göreceğini söyledi.

OPPO’nun bu yıl Find X5 serisi ile şahlanması bekleniyor. Özellikle kamera tarafında firmanın büyük bir sıçrama gerçekleştireceği açıkça ortada.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu