Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 10S MIUI 13 Güncellemesinde Can Sıkan Gelişme!

Redmi Note 10S kullanıcıları MIUI 13 güncellmesi ile sevinirken, son dönemde bazı kullanıcılar ciddi sorunlar bildirmeye başladı. Bunlara göz atalım.

Redmi Note 10S kısa süre önce kararlı MIUI 13 güncellemesi almaya başladı. Güncelleme telefonun küresel versiyonu için yayınlanırken, ilk etapta sadece Mi pilot kullanıcıları ile sınırlı tutuldu. Son gelişmeler MIUI 13 güncellemesinin tüm Note 10S kullanıcılarına ulaşmasının zaman alabileceğini gösterdi.

Xiaomi, MIUI 13 güncellemesini yayınladığından bu yana kullanıcılardan epey bir hata bildirimi aldı. Şirket bunları düzeltmek için haftalık raporlar yayınlarken, son rapor Redmi  Note 10s’teki sorunlardan söz ediliyor.

Redmi Note 10S

Redmi Note 10S MIUI 13 Hataları

Raporlara göre, bazı kullanıcılar AI modunda kamera gecikmesi yaşandığını bildiriyor. Ne yazık ki, Xiaomi sorunun nedenini söylemedi, ancak AI kitaplığının geçici bir sürümünü sınırlı sayıda kullanıcıya aktardı ve geri bildirim bekliyor. Dileriz sorun çözüme kavuşmuştur.

Ayrıca, MTK yamasının neden olduğu sorunlar nedeniyle güncellemeden sonra PUBG oyunlarının yüksek kare hızını desteklemediği hakkında bir rapor var. Sorunu çözmek için üzerinde çalışılan değiştirilmiş bir GPU kitaplığı mevcut.

Note 10S kullanıcıları, MIUI 13 sonrası medya seslerinden bozuk çıktığını yaygın şekilde aktarıyor. Geliştiriciler sorun üzerinde hala çalışıyor ve ne yazık ki henüz bir düzeltme kitaplığı yayınlanmış değil.

Bu arada, bu sorunlar Redmi Note 10S’nin (MIUI 13.0.2.0 SKLMIXM) global sürümünü etkiliyor. Güncellemenin, en azından bu hatalar giderilene kadar diğer bölgelerde yayılması pek olası görünmüyor.

Güncelleme cephesinde yaşanan gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz. Redmi Note 10S markanın geçen yıl birçok ülkede satışa çıkardığı popüler bir orta segment telefon olarak dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi 10T Pro MIUI 13 Güncellemesi Yaygın Şekilde Başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu