Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find N2 Flip, Samsung’a Tasarım Dersi Verecek

OPPO Find N2 Flip katlanabilir akıllı telefona sayılı günler kalırken, güvenilir bir kaynak telefona dair deneyimlerini aktardı.

OPPO çok yakında iki yeni katlanabilir telefonla sahne alacak. Bir süredir sızıntılara konu olan telefonlardan biri geçtiğimiz yıl tanıtılan OPPO Find N’in devam modeli olacak. OPPO ayrıca yeni bir modelle ilk kez dikey yönlü açılabilen bir katlanabilir telefon duyuracak. Bu telefon muhtemelen OPPO Find N2 Flip ismiyle çıkış yapacak. İlk gelen kullanıcı deneyimi bu telefonun çok iyi olduğu olduğu yönünde.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen Ice Universe adlı kaynak, Find N2 Flip’in bir süre önce piyasaya sürülen Galaxy Z Flip 4’ten çok daha iyi olacağını belirtti. Kaynağın bir diğer açıklaması ise şu şekilde:

“Find N2 Flip, Oppo’nun bu form faktöründeki ilk akıllı telefonu olsa da, Samsung’a bu tür akıllı telefonların nasıl doğru şekilde yapılacağını öğretecek. Bu, şu anda bu form faktöründeki en gelişmiş modeldir.”

Ice Universe, Galaxy Z Flip 4 ile kıyaslandığında OPPO Find N2 Flip’in dış ekran, pil, iç ekranı ve performansıyla daha iyi olduğunun altını çiziyor.

Oppo Find N2 Flip Teknik Özellikleri

Katlanabilir telefonda 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğe sahip Samsung üretimi E6 AMOLED iç ekran yer alacak. Bu ekran üzerinde 32 megapiksel ön kamera bulunuyor. Telefonun arka kameraları ise 50 megapiksel Sony IMX890 ana sensör ve 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş açılı sensör şeklinde. Öte yandan telefonun dış ekranı 3.26 inç büyüklüğünde.

Find N2 Flip, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama sunacak. Telefonun MediaTek Dimensity 9000 işlemcisinden güç alması bekleniyor. 44 watt hızlı şarj destekli 4.300 mAh pilden beslenecek olan telefonun yazılım biriminde ise Android 13 / ColorOS 13 yazacak. Yana monte parmak izi tarayıcısının da yer verileceği telefonun renk seçenekleri siyah, beyaz ve yeşil şeklinde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu