Güncel Teknoloji HaberleriKonsol OyunlarıMobirollerPlayStationSonyTeknoloji

Sony PlayStation 5 oyun konsolu kanlı canlı karşımızda [Video]

Bir süredir dedikoduları ve detaylarını paylaştığımız Sony PlayStation 5 oyun konsolu bugün ilk render videosu ile karşımızda. İşte karşınızda PlayStation 5

Sony‘nin en önemli ürün gamı kesinlikle PlayStation serisidir. Milyonlarca insanın evinde oynadığı bu oyun konsolu ülkemizde genellikle sadece maç yapılmak için kullanılsa da God of War ve Uncharted gibi oyunlar ile PlayStation oyun pazarında bambaşka bir noktadadır. 2013 tarihinde tanıtılan PlayStation 4 ömrünü tamamladığı için Pro modeli ile yola devam edildi ama kullanıcılar daha fazlasını istediklerini sürekli olarak dile getirdiler. Oyunların PlayStation’a özel olarak yapılması ise bu platformun en büyük özelliklerinden birisi ve performansında en can alıcı yanı. Gelişen teknolojiler ile birlikte Sony PlayStation 5 ne zaman tanıtılacak soruları sorulmaya başladı. Bugün ise ilk video yayınlandı. Şimdi sızdırılan render videosuna yakından bakalım.

LetsGoDigital ekibinin hazırladığı ve sızıntı bilgilerden oluşan bu videoya baktığımızda büyük bir değişimin bizleri beklediğini görüyoruz. Sony arkaya giriş çıkış portu koymamış gibi görünse de HDMI çıkışı ile güç girişinin arkada olmasını bekleyebiliriz. Önde 5 farklı USB girişi bulunması çoklu oyuncu desteğinin de ortaya konulmasını sağlıyor. İçinde bulunan SSD ise umarız M2 sata desteğine sahiptir.

Üründe en dikkat çeken taraf ise tartışmasız geniş hava kanalları. Hem agresif bir yapı hem de” içine ne toz çeker haaa” dedirten bu yapı bakalım bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu