Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

realme Buds Air 3S Sızdırıldı, Sektörü Hareketlendirecek

Şirketin yeni kablosuz kulaklığı realme Buds Air 3S için beklenen gelişmeler ortaya çıktı. Gelin tüm detaylara göz atalım.

realme’nin çok uzun süredir beklenen realme Buds Air 3S kulaklığı çok yakında piyasaya sürülecek. Şimdi ise kulaklık, tasarımıyla gündeme çıktı. Gelin kablosuz kulaklığın tasarımına ve bilinen özelliklerine göz atalım.

realme Buds Air 3S Tasarımıyla Gündemde

Görsellere göz attığımızda kablosuz kulaklığın düz tutum yerine sahip olduğunu görüyoruz. Kulakiçi tasarımla gelen kulaklık, daha çok spor aktiviteleri için uygun gözüküyor. Çünkü kulaklık, kulakta daha sağlam durması için ekstra dizaynlanmış durumda. Kulaklığın kutusu da şeffaf bir tasarıma sahip gözüküyor.

BIS ve TDRA sertifikasını alan kablosuz kulaklığın, çok yakında piyasaya sürüleceği belirtildi. Daha önceden realme Buds Air 3 piyasaya sürülmüştü. Buds Air 3S, fiyat konusunda Buds Air 3 ile aynı düzeylerde yer alacak. 3S’in özelliklerini tahmin edebilmek için Buds Air 3’ün özelliklerini sizlere sunalım.

realme Buds Air 3S

Buds Air 3, likit kristal polimer diyafram sunan 10mm sürücülerle gelmişti. Böylece güçlü baslar ve vokaller kulaklıkla rahatlıkla elde edilebiliyordu. Özel ses ayarı ve Dolby Audio desteği sunan kulaklıkla güzel bir dinleme deneyimi elde ediliyor.

ANC özelliğiyle kulaklık, 42dB’e kadar ses engelleyebiliyor. Tek şarjda 5.5 saat kullanım süresi sunan kulaklık, kutusuyla birlikte 30 saate kadar kullanım sağlıyor. IPX5 korumaya sahip oluna kulaklık, 88ms’lik düşük gecikme moduna da sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu