Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Galaxy Watch 4 Pil Ömrü ile Şaşırtacak

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 4 pil ömrü ile rakiplerine göz dağı verecek. İşte yeni saatin öne çıkan tüm özellikleri.

Güney Koreli teknoloji devi 11 Ağustos tarihinde düzenleyeceği etkinlikte katlanabilir telefonları olan Galaxy Z Fold ve Flip modellerini tanıtacak. Samsung bu etkinlikte ayrıca yeni kulakiçi kulaklıklarını ve yeni akıllı saati Galaxy Watch 4 ile de karşımıza çıkacak. Bugün ise etkinliğe sayılı günler kala akıllı saatin özellikleri hakkında bilgiler ortaya çıktı.

Galaxy Watch 4 özellikleri ile karşımızda

Samsung yine karşımıza 40 mm ve 44 mm sürümleri ile çıkacak. Klasik sürümde ise 42 mm ve 46 mm modelleri yer alacak. Kasa malzemelerinde ise paslanmaz çelik ve alüminyum kullanılacak. Klasik modeller, Gorilla Glass DX ile kaplanmış, 1.36 inç çapında, 450 x 450 piksel çözünürlüğe sahip bir AMOLED ekrana sahip olacak. Daha küçük model ise aynı çözünürlüğe sahip 1,19 inç çapında bir ekrana sahip olacak.

Tüm Samsung saatler, 1.5 GB RAM ve 16 GB dahili depolama ile gelecek. Akıllı saatlerde Samsung’un geliştirdiği Exynos W920 yonga seti bulunacak. Saat suya karşı koruma IP68 sertifikası ve MIL-STD-810G standardı ile gelecek olan bu modellerde Bluetooth 5.0, GPS, Wi-Fi ve LTE modem de olacak.

Pil kapasitesi Classic modeller için 361 mAh ve normal modeller için ise 247 mAh kapasiteli batarya kullanılacak. Bu bataryalar yonga setinin düşük güç tüketimi ve Wear OS sayesinde yedi güne kadar kullanım süresi sunacak.

Akıllı saat Saat, kalp atış hızını, kan oksijen seviyelerini ve EKG kaydını belirlemek için farklı sensörlere de sahip olacak. Fiyat konusunda ise Samsung’un nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor. Muhtemelen 300 dolar ve üzerinde satışa sunulacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu