Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo F9 çentiğe yeni bir soluk getiriyor! İşte görüntüler

Oppo Find X’in tasarımı ve teknik özellikleri konuşulmaya devam ederken Çinli teknoloji devinden görünümüyle fark yaratan bir telefon daha geliyor: Oppo F9. Oppo’nun uygun fiyatlı akıllı telefon modellerini konumlandırdığı F serisi bu defa sahip olduğu çentikle çok konuşulacak.

Oppo F9
Oppo F9

İşte Oppo F9 çentiği

Oppo Malezya resmi Twitter sayfası telefonun görünümünü ortaya koyan bir poster yayımladı. Bu posterden gördüğümüz kadarıyla F9 çentik anlayışına yeni bir soluk getiriyor.  Burada şelalelin ekrana döküldüğünde oluşan şekil aktarılıyor. Yuvarlak ya da geniş çentikler yerine vadi şeklinde bir çentik kullanılacak. Ayrıca şelalenin ön olanda tutulması telefonun suya dayanıklı bir kasaya sahip olacağı anlamı da taşıyor olabilir.

Oppo F7 ile kıyaslandığında F9 modelinde çentik önemli ölçüde küçülüyor. Bu gelişme ekran / kasa oranını %90 seviyelerine çıkabilir. Çift arka kameranın eşlik edeceği iddia edilen telefon 4GB RAM / 64GB depolama ve 6GB RAM /128GB bellek seçenekleriyle çıkış yapacak. 25 megapiksel ön kamera, 6 inç üzeri Full HD+ ekran,  hızlı şarj destekli en az 3.500 mAh pil ve parmak izi okuyucusu (arkada) telefonda öne çıkan diğer bazı özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu