Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Sadece iPhone 12 ile Çalışan Aksesuar Üretti!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, sürpriz bir şekilde rakibi Apple için aksesuar üretti. Xiaomi’nin bu aksesuarı sadece iPhone 12 ile çalışacak.

Xiaomi, rakiplerine aksesuar üretmeye devam ediyor. Geçmişte iPhone’lar için kılıf üreten firma şimdi de sadece iPhone 12 ile uyumlu olan aksesuarını tanıttı. Black Shark markası altında bulunan Xiaomi, iPhone 12 için özel olarak tasarlanmış bir oyun aksesuarını piyasaya sürdü. Bu aksesuar iPhone 12’deki mıknatıslar sayesinde kullanılabilen FunCooler 2 Magnetic adını taşıyor. Peki, Xiaomi’nin iPhone’lar için geliştirdiği bu aksesuar ne işe yarıyor?

iPhone’lar Xiaomi sayesinde daha soğuk olacak!

Xiaomi, iPhone için bir aksesuar yayınladı. Black Shark FunCooler 2 Magnetic Version, akıllı telefona mıknatıslar aracılığıyla takılıyor. Yani, diğer tüm akıllı telefon soğutucularından farklı olarak, bu, iPhone’a özel klipsler aracılığıyla değil, telefonu kullanmayı daha kolay hale getirmesi gereken mıknatıslar aracılığıyla bağlanıyor.

FunCooler 2 Magnetic Version; 22 mm kalınlığında ve 62 mm çapında ve 73 gram ağırlığında olacak. Şimdilik satış fiyatı ve piyasaya sunulma tarihi açıklanmayan bu aksesuar sayesinde özellikle sıcak yaz günlerinde iPhone’un işlemcisini soğuk tutmak mümkün olacak.

iPhone 12

Apple’ın MagSafe özelliğinden diğer birçok firma da yararlanmıştı. Oldukça güçlü olan bu mıknatıslar sayesinde telefonu özelleştirmek daha kolaylaşıyor. iPhone 13 serisinde de yer alacağını düşündüğümüz MagSafe’in kullanım alanının önümüzdeki yıl daha da artması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu