Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei P10 renk seçenekleri belli oldu!

Huawei yeni nesil amiral gemisi P10’u Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğinde duyuracak. 13 milyon satış barajını aşan Huawei P9 ve P9 Plus markanın lokomotif telefonu olurken bu yıl satışa sunulacak Huawei P10 ve P10 Plus‘tan da beklentiler oldukça fazla. Bu bağlamda Çinli üreticinin de hiç olmadığı kadar agresif bir şekilde pazara giriş yapacağı belirtiliyor. Ülkemizde satılmayan P9 Plus yerine P10 Plus‘ın da mutlaka satışa sunulması gerektiğine inancımız tam. Huawei Global yayınladığı bir tweet ile P10 ve P10 Plus‘ın renkleri ile ilgili ciddi bir bilgi sızdırdı.

Görüntülere göre Gold, Yeşil ve Mavi renklere sahip olacak yeni nesil P10 ve P10 Plus‘ın ciddi bir değişim ortaya koyacağına inanıyoruz. Samsung’un da renkli telefonlar ortaya koyması Apple’ın da farklı renk alternatifleri seçmesine sebep olabilir diye düşünüyoruz. Şubat ayının son haftası başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2017’nin büyük bir rekabete sahne olacağına inanıyoruz. 8 GB RAM gücüne sahip olacağı söylenen ve 3. nesil Leica lenslerle güçlendirilmiş P10 Plus Android ekosisteminin en tepesindeki yerini alacak diye düşünmeye başladık.

Huawei P10 Teknik Özelilkler

Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapacak Huawei P10 modeline sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisi güç verecek. Telefonda Leica imzası taşıyan çift arka kamera yer alacak. Söz konusu kameralar çift tonlu LED flaş ve lazer odaklanma sensörüyle desteklenecek. 6 GB RAM ve artırılabilir 64 GB / 128 GB dahili depolama 2K kavisli ekran telefonda yer alması beklenen diğer önemli özellikleri.

Huawei P10 tanıtım videosu yayınlandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu