Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X3 ve bilinmeyen bir cihaz TENAA’da! Bu ne hız yiğidim?

Yeni cihazlarını bir bir piyasaya sürmeye hazırlanan Realme, bu kez iki farklı cihazını TENAA’da listeledi. İşte karşınızda X3 ve muhtemelen X50 Youth!

Özellikle son dönemde büyük bir hız ile pazara yeni cihazlarına sunan ve sunmak için çalışan Realme, bu kez de iki farklı cihazı ile TENAA listelerinde görüldü. Geçtiğimiz günlerde X3 Pro isimli cihazı ile karşımıza çıkan şirket, üst segmnette bu cihazı karşımıza çıkaracak; ancak diğer segmentler ne olacak? İşte bu sorunun cevabını da Çin merkezli teknoloji devi yavaş yavaş cevaplandırmaya başladı. Öyle ki orta segmentte kendine yer bulacak olan iki cihazı TENAA listelerinde karşımıza çıkaran Realme, X3 ve muhtemelen X50 Youth cihazlarını çok yakında bizlerle buluşturacak.

Cihazlardan Biri Realme X3 Olacak!

RMX2141 ve RMX2052 kodlu iki cihaz ile TENAA listelerinde görülen OPPO‘nun alt markası Realme, boyut olarak eş değer olan iki cihazı yakında piyasaya sürebilir. 163,8 x 75,8 x 8,9 mm‘lik boyutlar ile TENAA’da karşımıza çıkan iki cihaz, ağırlık konusunda biraz daha bağımsız görünüyor. Bu arada, karşımıza çıkan iki cihazın boyutları Realme X50m 5G ile eşleşiyor. Bu açıdan cihazlar kafalarda soru işareti bıraksa da, şuan için net bir kanıya varmak oldukça zor. Ağırlık konusuna tekrar döndüğümüzde ise; RMX2052 kodlu cihazın 192 gram, RMX2141 kodlu cihazın ise 202 gram olduğunu görüyoruz. Şuanda X3 modelinin hangi cihaz olduğu bilinmese de, bu iki cihazdan birinin X3 olması oldukça güçlü bir ihtimal.

Donanım tarafında hala net bir bilginin elimizde olmadığı bu iki cihazdan biri, Snapdragon 765G yonga setinden güç alacak. 6.57 inç, 1080 x 2340 piksel FHD+ çözünürlükte 120Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile karşımıza çıkacak olan cihaz, 48MP + 8MP + 2MP + 2MP‘lik dörtlü arka kurulumunu karşımıza çıkaracak. Ön tarafta delikli bir ekran yapısı ile piyasaya sürülecek olan bu model, 16 MP + 2 MP çözünürlükte iki selfi kamerasını kullanıcılarıyla buluşturacak.

Şuan için oldukça karmaşık bir durum olarak gözükse de Realme’nin ufak tefek açıklamaları ve gelecek sızıntılar ile birlikte birçok detayı netleşecek olan RMX2141 ve RMX2052, bakalım TENAA’dan sonra hangi liste veya testte bizleri karşılayacak.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu