Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 hakkında yeni bilgiler geldi

Geçtiğimiz günlerde görüntüleri ortaya çıkan Galaxy Note 8 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirkete yakın kaynaklardan galaxyclub adlı internet sitesi Note 8 cephesinde yaşanan son gelişmeleri aktardı. Sitede yer alan habere göre Galaxy Note 8’de 6.3 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran yer alacak. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde olduğu gibi Infinity sonsuz ekran deneyimi yaşatacak panel Quad HD çözünürlüklü olacak. Ekran ayrıca 18.5:9 formatını koruyacak.

Galaxy Note 8 hakkında
Galaxy Note 8 hakkında

Siteye göre telefon Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapacak. Asıl merak edilen konu ise parmak izi sensörünün konumu. Samsung’un bu konudaki çalışmaları devam ediyor. Galaxy S8 prototiplerinde ilk olarak denenen ekrana gömülü parmak izi sensörü verimli bir kullanım deneyimi sunamamış ve ilk kez Galaxy Note 8’de kullanılabilir. İddialar Samsung’un bu yönde bir Note 8 modelini test ettiği yönünde.

Son iki yıldır Note serisi telefonları IFA yerine özel etkinliklerde tanıtan Samsung, Note 8 için de yine benzer bir süreç izleyebilir. Telefonun ağustos ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

Yeni Galaxy Note 7 fiyatı ne kadar olacak? İşte yanıtı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu