Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme X2 Pro çok can yakacak! Snapdragon 855+, dört kamera ve dahası

OPPO alt markası olan Realme sonunda amiral gemi telefonlara kafa tutan bir cihaz duyurmak üzere. Bir süredir haberlere konu olan telefon hakkında bu defa Realme cephesinden bilgiler geliyor. Şirket, Realme X2 Pro isminde çıkış yapacak telefonun Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alacağını onayladı.

Realme X2 Pro çok iddialı!

Yine kısa süre önceki paylaşımlara baktığımızda X2 Pro’nun 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olacağı belirtildi. Ekrana ilişkin söyleyeceğimiz bir diğer önemli gelişme ise 90Hz tazelenme oranına sahip olması. Parmak izi tarayıcısı da bu ekranın altına yerleştirilecek.

Gelişmeler bunlarla sınırlı değil. Realme’nin amiral gemi telefonun dört arka kamera kullanılacak. Ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Buna 115 derece görüş açısına sahip ultra geniş kamera, telefoto kamera ve derinlik kamerası eşlik edecek. Dahası Realme bu kamera paketinin 20x hibrit zoom gerçekleştireceğini onayladı. Telefon ayrıca 2.5 cm’lik makro çekimler de gerçekleştirebilecek.

30 watt hızlı şarj desteğine sahip olması beklenen RealmeX2 Pro’da can alıcı noktanın fiyat olacağını düşünüyoruz. Giriş ve orta segment telefonlarda çok iyi bir fiyat belirlemesi yapan şirketin sözünü ettiğimiz amiral gemi telefonu ise 380 $ seviyesinden satışa sunacağını tahmin ediyoruz.

Bu durumda Redmi K20 Pro ve Meizu 16S Pro gibi modellere çok ama çok iddialı bir rakibin geleceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu