Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Motorola’nın F/P Amiral Gemisi Edge 50 Pro Tasarımı ve Özellikleriyle Açığa Çıktı

Motorola markasının iyat performans amiral gemisi Edge 50 Pro modelinin tasarımı ve özellikleri paylaşıldı.

Motorola, geçtiğimiz yıl Nisan ayında tanıttığı Edge 40 Pro’nun halefi konumundaki Edge 50 Pro modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan son rapora göre cihazın tasarım ve renk seçenekleri belli oldu. Sızıntıda cihazın tanıtılacağı tarihte belirtiliyor. İşte cihazın detayları…

Motorola Edge 50 Pro Snapdragon 8 Gen 3’ten Güç Alacak

Telefona Snapdragon 8 Gen 3 can verecek. İşlemciye 12 GB RAM eşlik edecek. Arka tarafında üçlü kamera dizilimine sahip olması beklenen Edge 50 Pro, siyah taş rengi ve mor ile gelecek. Telefonun sızan görsellerinde kilit ekranı 3 Nisan tarihini gösteriyor. Bu ipucundan yola çıkarak tanıtım tarihinin 3 Nisan olacağını düşünebiliriz. Cihaz ayrıca ABD’de Motorola Edge+ (2024) adıyla da piyasaya sürülebilir.

Cihaz ince çerçevelere sahip kavisli 165Hz yenileme hızına sahip 6,7 ekran ile gelecek. Ön tarafında ortalanmış delikli kamerası ve sağ tarafta ses ve güç tuşları yer alıyor. Arka tarafında dikdörtgen kamera modülü bulunuyor. Ana kamerası f/1.4 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Ana kameraya ek olarka 13 mm geniş açılı kamera ve 6x’e kadar yakınlaştırmaya sahip 73 mm telefoto lens yer alacak.

Batarya tarafında ise kullanıcılarını memnun edecek cihazda 125W kablolu, 50W ise kablosuz 4500 mAh batarya bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu