Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi, Uygun Fiyatlı Şarj Uzatma Kablosu Duyurdu

Xiaomi, özelliklerle dolu 67W hızlı şarj uzatma kablosu duyurdu. Çon fonksiyonlu kablonun fiyatı yalnızca 14 dolar.

Xiaomi, rahatlık ve güvenlik için tasarlanmış çok sayıda özelliğin yanı sıra güçlü 67W hızlı şarj özelliğine sahip yeni şarj uzatma kablosu duyurdu. Uzatma kablosunun fiyatı yalnızca 99 yuan (yaklaşık 14 $) ve bütçeyi zorlamadan şarj seçeneklerini genişletmek isteyen kullanıcılar için ilgi çekici bir çözüm sunuyor.

Xiaomi 67W Hızlı Şarj Uzatma Kablosu Özellikler

Uzatma kablosunda altı AC arabirimi, iki USB-C bağlantı noktası ve bir USB-A bağlantı noktasından oluşan toplam dokuz güç çıkışı bulunur. Bu ürünün öne çıkan özelliklerinden biri, bağımsız olarak 67 W‘a kadar güç sağlayabilen USB-C2 bağlantı noktasıdır, bu da onu hızlı şarj uyumlu cihazlar için son derece uygun hale getirir. Uzatma kablosu, Xiaomi’nin tescilli hızlı şarj protokolünün yanı sıra PD 3.0, QC3.0, FCP, AFC ve Apple 2.4A gibi diğer yaygın şarj standartlarını destekler. Xiaomi, yalnızca 30 dakikada Xiaomi 14’ün pilinin %75’ini doldurabileceğini belirtti.

Diğer USB bağlantı noktaları için USB-C1 ve USB-A sırasıyla 20W ve 18W’lık maksimum çıkışlar sunar. Uzatma kablosu, güç dağıtımını bağlı cihazların sayısına göre uyarlayacak şekilde tasarlanmıştır. Örneğin, her iki USB-C bağlantı noktası birlikte kullanıldığında, birleşik 45W ve 20W çıkış sağlarlar. Ancak USB-A bağlantı noktası USB-C1 ile de kullanılıyorsa verimli şarjı sürdürmek için toplam güç 15W’a düşürülür.

Uzatma kablosu, özel tasarlanmış priz aralıkları sayesinde üç cihaza kadar herhangi bir müdahale olmadan aynı anda kullanılmasına olanak sağlar. Yatay ve dikey aralıklar sırasıyla 42 mm ve 28 mm’dir; bu, çeşitli fiş türlerini ve boyutlarını örtüşmeden barındırır.

Ürün, alev geciktirici bir kabuk, daha iyi elektrik iletimi için entegre bakır şerit ve aşırı gerilim, aşırı akım ve aşırı ısınma korumaları içeren güvenlik göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Uzatma kablosu 2500W’a kadar taşıma kapasitesine sahiptir ve 10A ev aletlerini destekler, böylece çeşitli elektronik cihazlar ve küçük cihazlarla kullanılabilir.

Uzatma kablosu, stabilite için kaymaz ayak pedleri ve fişin kolay takılıp çıkarılması için oluklu tasarımıyla kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. 1,8 metrelik bir kabloyla birlikte gelir ve yaklaşık 435 gram ağırlığındadır; bu da kabloyu çeşitli ihtiyaçlar için taşınabilir bir çözüm haline getirir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu