GenelGüncel Teknoloji Haberlerirealme

Realme Avrupa’nın yeni CEO’su belli oldu

Realme Avrupa’nın yeni CEO’su belirlendi. Realme Hindistan’ın CEO’su, yani Realme’nin en üst düzey yetkilisi, attığı tweet ile yeni CEO’yu tanıttı.

Realme Hindistan’ın CEO’su Madhav Sheth, yeni bir rol üstleneceğini duyurmak için bugün Twitter’da çok aktifti! Attığı tweet’e göre, Realme Hindistan’ın başkanı olarak mevcut rolüne ek olarak Realme Avrupa’nın yeni CEOsu olduğunu duyurdu.

Madhav Sheth, gerçek anlamda Realme Mobiles’ın ana yüzü olarak kabul edilmekte. Aynı zamanda Realme Başkan Yardımcısı olan şirket yöneticisi, yeni atamasıyla büyük olasılıkla Avrupa ve Hindistan arasında çokça gidip gelecek. Kısacası Madhav Sheth, Realme şirketinde neredeyse bütün pozisyonlarda!

Realme, 2018 yılında kurulmuş olup OPPO’nun da üst sahibi BBK Electronics’in sahip olduğu telefon şirketlerinden birisi. Akıllı telefon şirketi olarak başlayan şirket, artık ürün portföyüne akıllı TV’ler, kablosuz kulaklıklar, powerbank’ler ve akıllı saatleri de dahil etti.

Realme, 2018’deki lansmanından bu yana 25’ten fazla cep telefonu duyurdu. Üreticinin yakında Hindistan’da Realme 7 serisini ve Çin’de Realme X7 serisini duyurması planlanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu