Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus yeni renkleri ile karşımızda

Akıllı telefon pazarında Gold rengi kullanan ilk üretici Samsung değil ama en çok Samsung ile özdeşleşen renk sanırız Gold oldu. Bugüne kadar en çok satılan telefon rengi olan Gold birçok kişi tarafından da halen tercih ediliyor. Samsung’un tasarım ekibi bu yıl Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ile birlikte Gold renginden vazgeçmişti. Bu durumu ciddi anlamda eleştirdik. Kullanıcılardan gelen yoğun baskı neticesinde Samsung Gold rengini yeni nesil amiral gemisi modellerine getirdi. Zaten en başta kullanmaması büyük bir hataydı. Bu hatadan ders alan ve 2 farklı renk ile karşımıza çıkan Samsung’un doğru karar verdiği de ortadaki en önemli gerçeklerden birisi.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Gold rengi ile karşımızda

Gold rengi ile birlikte kırmızı rengin de ürün gamına eklendiğini belirtelim. Bugün Samsung tarafından Evan Blass’a verilen ve @evleaks tarafından sızdırılan görsellere baktığımızda Gold rengini ne kadar özlediğimizi de farkına vardık. En çok satılan renkten neden vazgeçildiğini anlayamasak da yapılan indirimler ve kampanyalar ile birlikte Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modellerin ciddi satış rakamlarına ulaşacağını düşünüyoruz.

Ülkemizde de kısa süre içinde satışa başlayacak Gold ve Kırmızı renkli telefonların incelemelerini de siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız…

https://www.teknoburada.net/galeriler/antutu-en-guclu-android-telefonlar-acikladi-zirve-degisti/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu