Akıllı TelefonAppleCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneTeknoloji

LCD Ekranlı iPhone Ekim Ayından Sonra Gelecek!

Apple’ın bu yıl tanıtması beklenen akıllı telefonlardan uygun fiyatlı olması beklenen LCD ekranlı iPhone beklenilenden biraz geç gelebilir. Tanıtım tarihi ile akıllı telefonların satışa çıkma tarihleri arasındaki süreçte üretim,stok ve lojistik konuları da öncelikli olduğu için bu gecikmeler yaşanabiliyor.

Uygun fiyatlı iPhone 6.1 inç LCD ekranla gelecek!

iPhone X’in tanıtılması ile birlikte Apple tarafından gelecek modellerde bu tasarım dilinin kullanılacağı tahmin ediliyor. Önceki yıllarda olduğu gibi iki ya da üç farklı cihazın bu yıl da tanıtılması bekleniyor. Samsung ile yapılan anlaşma sonrasında OLED ekranlara akıllı telefonlarında yer veren Apple LCD ekrandan da vazgeçmiyor.

6.1 inç büyüklüğünde ekranı ve tek kamerası ile uygun fiyatlı iPhone olarak anılacak yeni cihazın geliştirmelerinin de aralıksız sürdüğü ve düzenlenecek etkinlikte cihazın karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Ayrıca bu cihaz için sipariş edilen 20 milyon LCD panelde yaşanacak gecikmeler cihazın Ekim ayında karşımıza çıkmasına neden olabilir.

LCD ekranlı iPhone
LCD ekranlı iPhone

Uzun bir süredir kullandığı tasarımdan vazgeçerek iPhone X’i tanıtan firma bu yeni modellerin hayata geçirilmesi ile birlikte bir sembol haline gelen ana menü tuşuna da veda edebilir. Rekabetin zirve yaptığı son dönemde farklı fiyat kategorilerinde cihazlar da pazarda yerini alıyor. Bu çerçevede ürün çeşitliliğine yön veren firmalar boyut, donanım ve tasarım farklılaştırmaları ile benzer cihazların farklı varyasyonlarını piyasaya sürmekten geri durmuyor.

Ayrıca renk seçeneği konusunda iPhone 5C’de olduğu gibi çeşitliliği bu yıl da sunması beklenen Apple öyle görünüyor ki bu konuda bir revizyona gitmeyi düşünmüyor. Standart mevcut renk seçeneklerine daha önce de olduğu gibi kırmızı rengin eklenmesi ihtimaller dahilinde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu