Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Note 9 gecikiyor! Sebebi…

Samsung Galaxy Note 9 Güney Kore’den gelen son bilgilere bakılırsa beklentilerin aksine biraz gecikecek. The Bell sitesinde yayımlanan bir rapora göre Note 9’un tanıtımında iki haftalık bir gecikme yaşanacak. Daha önceki gelişmeler telefonun hızlandırılmış bir program kapsamında temmuz ortasında tanıtılacağı yönündeydi. Ancak iki haftalık gecikme nedeniyle tanıtım etkinliği ağustos ayında gerçekleşecek.

Galax Note 9 ‘da tasarım değişikliği olabilir

Siteye göre Note 9’da yaşanacak iki haftalık gecikmenin arkasında son anda yapılan bir tasarım değişikliği yatıyor. Samsung Başkan Yardımcısı Lee Jae-Yong, Oppo, Xiaomi ve vivo akıllı telefonlardan bazılarını denemek için Shenzhen’de bir mağaza ziyaretinde bulundu. Birçoğu Samsung üretimi AMOLED ekran kullanan rakip telefonların daha iyi bir tutuş hissiyatı sunduğunu ifade eden Jae-Young, son anda bir değişiklikle Note 9’da ekran camının biraz daha inceltilmesini istemiş.

Galaxy Note 9
Galaxy Note 9

Galaxy Note 8’de Super AMOLED ekranın üzerinde yer alan koruyucu cam 1.5 mm kalınlığındayken, Note 9’da bu kalınlık 1 mm seviyesinde olacak. Galaxy Note 9’ da 6.38 inç büyüklüğünde Quad HD + çözünürlüklü Super AMOLED ekran kullanılacak. Alt ve üst kısımdaki çerçevelerin bir miktar incelecek olması nedeniyle kasa ebatlarının Note 8 ile aynı tutulması bekleniyor.

Samsung’un ekran camında yapacağı bir miktar inceltme çalışmasının ekrana gömülü parmak izi okuyucusuyla ilgisi olup olmadığını şu an için bilmiyoruz. Ancak son raporlar ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip ilk Samsung telefonun Galaxy S10 olacağını gösteriyor.

 

Galaxy S10 ekrandan parmak izi okuyucu ile gelecek ama biz kullanamayacağız!!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu