Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Biriniz Oppo’ya dur desin! 3 kameralı Oppo R17 Pro karşınızda

Oppo’nun akıllı telefonlarında “Pro” modelini yapmasına oldukça alıştık. Hem A hem de F serisinde Pro modeller ile yoluna devam eden Çinli üretici anladığımız kadarıyla R modelinde de “Pro” bir telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oppo R17 geçtiğimiz hafta ön sipariş almaya başladı ve bugünde ortaya çıkan bir görsel ile bir süredir haberlerini yaptığımız Oppo R17 Pro resmi olarak görüntülendi. Bu görselde Oppo’nun aynı Huawei P20 Pro’da olduğu gibi üçlü kamera dizilimine geçiş yaptığını görüyoruz.

Oppo R17 Pro
Oppo R17 Pro

Oppo R17 Pro 3 kamera ile geliyor!

Ortaya çıkan ve henüz netlik kazanmayan bilgilere göre R17 Pro’da  öncelikle değişken diyafram değeri bulunacak. Bu özellik Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Galaxy Note 9’da da bulunuyordu. Ana kamera R17 modelinde olduğu gibi 16 megapiksel olacak. Yandaki kameraların akıbeti belli değil ama yukarıda sağda görünen yeşl lensin 3D derinlik algılama özelliğine sahip özel bir kamera olduğu ile ilgili düşüncelerimiz var.

Oppo koptu gidiyor, tutabilene aşk olsun… Alt bölümde R17 Pro’nun üçlü kamerasını gösteren tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=km1-sqMaZ4E

Süper orta segment telefon Oppo R17 resmi olarak karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu