Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Itel Vision 1 Pro akıllı telefon çok yakında satışa çıkıyor

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi yeni akıllı telefonu Itel Vision 1 Pro modelini çok yakında satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Mart 2014’te kurulan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi kısa süre içinde büyük bir gelişme kaydetti. Firma yeni modeli olan Itel Vision 1 Pro çok yakında satışa sunmaya hazırlanıyor. Orta segmente hitap edecek olan akıllı telefon uygun fiyatlı olarak satışa çıkacak. İlk olarak Hindistan’da satışa çıkacak olan akıllı telefonun diğer ülkelerde satışa çıkması konusunda firma tarafından henüz bilgi paylaşılmadı.

Itel Vision 1 Pro akıllı telefon teknik özellikleri ve çıkış tarihi

Telefonda Dört çekirdekli 1,4 GHz hızında işlemci bulunacak. Akıllı telefonda 6.52 inç HD + ekran olacak. Ekran su damlası IPS özelliğinde olacak. Telefonda 2GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı bulunacak. Ayrıca 4.000mAh pil kapasitesine sahip olacak. Firma tarafından pilin 24 saat kullanım, yedi saat video oynatma, altı saat oyun oynama, 800 saat bekleme ve 35 saat müzik çalma performansı vereceği bildirildi. Telefonun arka kısmında üçlü kamera dizlimi ve el feneri yer alacak. Ön kısımda ise 5 megapiksel selfie kamera yer alacak. Android 10 işletim sistemi yüklü olarak gelecek telefonda parmak izi sensörü ve yüz kilidi özellikleri olacak. Telefonun kutu içeriğinde ise koruyucu kılıf ve USB kablosu yer alacak.

Itel Vision 1 Pro

Telefonun kısa bir süre içinde satışa sunulması bekleniyor. Firma tarafından telefonun satış fiyatı 71 dolar olarak açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu