Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Kullanıcı Memnuniyeti En İyi Telefonlar Açıklandı

Kullanıcı memnuniyeti en yüksek telefonlar açıklandı. Listenin bir numarasında Note serisinin son temsilcisi Galaxy Note 20 Ultra yer alıyor.

Popüler kıyaslama uygulaması AnTuTu her ay düzenli olarak kullanıcı memnuniyeti en yüksek akıllı telefonları açıklıyor. Haziran ayı verilerine göre kullanıcıların en memnun olduğu telefonlar listesinin bir numarasında Galaxy Note 20 Ultra 5G yer alıyor. Neredeyse iki yıl önce piyasaya sürülen S-Pen destekli telefon bir süreden beridir bu listenin bir numarasında yer alıyor.

Tasarımıyla göz dolduran ve hala güçlü bir donanıma sahip olan Note 20 Ultra 5G’yi kullanıcı dostu yapan kriterlerin başında dahili S-Pen desteği geliyor.

Listenin ikinci sırasında yer alan telefon bizleri şaşırtmadı değil. Nisan ayında tanıtılan OPPO K10 5G kısa süre içerisinde bu listeye girip ikinci sıraya tırmanmayı başardı. MediaTek Dimensity 8000-Max işlemcisinden güç alacak telefon orta segmentte konumlandırılıyor.

Listenin üçüncü sırasında Xiaomi’nin oyuncu telefonlarından Black Shark 5’i görüyoruz. Listedeki tek oyuncu cihazı olan Black Shark 5 için tam bir fiyat / performans değerlendirmesi yapabiliriz.

Listenin devamında Honor 70 Pro, iQOO Z5x, iQOO Neo5 Vitality Edition, Oppo Find X3 Pro, Honor Magic3 Pro, iQOO Z5 ve Oppo K9 Pro 5G yer alıyor.

Kullanıcı Memnuniyeti En Yüksek Telefonlar

  1. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G
  2. OPPO K10 5G
  3. Xiaomi Black Shark 5
  4. Honor 70 Pro
  5. Honor 70 Pro
  6. iQOO Neo5 Vitality Edition
  7. OPPO Find X3 Pro
  8. Honor Magic3 Pro
  9. iQOO Z5
  10. OPPO K9 Pro 5G
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu