Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo iQOO Plus 5G en ucuz 5G telefonlardan biri olacak

Vivo, genç kullanıcıları hedefleyen uygun fiyatlı ve oyuncu odaklı telefonları iQQQ alt markası altında sunuyor. Kısa süre önce tanıtılan iQQQ Neo modeli bu anlamda fazlasıyla ilgi gören bir telefon oldu. Gözler şimdi alt markanın duyuracağı 5G destekli telefonda. Vivo iQOO Plus 5G şeklinde isimlendirilecek telefonun bazı özellikleri ve fiyatı şimdiden netlik kazanmış durumda. Özelikle fiyat, 5G desteği barındıran bir akıllı telefon için epey rekabetçi görünüyor.

Vivo iQOO Plus 5G epey rekabetçi

iQOO Plus 5G, Qualcomm Snapdragon 855 Plus mobil platformunu kullanıyor. 8 + 128GB bellek seçeneğiyle ve 44W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğünde pil akıllı telefonun öne çıkan diğer iki özelliği olacak.

Donanım tarafında dolu dolu gelen telefonun öne çıkan özelliği 5G desteği olacak. 5G desteği barındıran telefonlar şu sıralar pahalı fiyatlanırken, iQOO Plus 5G mevcut 4G destekli birçok amiral gemiden daha ucuz bir fiyat etiketi taşıyacak. 4498 yuan yani 654 $’dan fiyatlandırılan telefonun yılın üçüncü çeyreğinde çıkış yapması bekleniyor.

Telefonun Türkiye giriş yapması beklenmiyor, ancak Vivo’nun 5G destekli telefonu ve fiyatı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Son olarak Vivo’nun Türkiye pazarına getireceği akıllı telefonlar modellerini büyük bir merak içerisinde bekliyoruz. Şirketin ilk etapta rekabetçi giriş ve orta segment telefonları ülkemize getirmesi muhtemel görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu