Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Black Shark 2 hakkında önemli bilgiler geldi! Vivo iQOO Xiaomi’yi korkutmuşa benziyor

Xiaomi’nin Black Shark markasıyla oyun telefonu kategorisine adım atması burada taşları yerinde oynattı. Daha önce seri altında iki telefon duyuran Xiaomi şimdi üçüncü bir model hazırlıyor. Gelen haberlere göre bu cihaz Black Shark 2 olarak isimlendirilecek. Geçtiğimiz gün Vivo’nun duyurduğu iQOO adlı oyun odaklı telefonun ardından bu kategoride rekabet çıtası daha yukarılara taşındı diyebiliriz.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Black Shark2 Çin’de 3C sertifikası aldı. Burada 27W gücünde hızlı şarj desteğine sahip olacağı anlaşılan telefonun ilk görüntüsü de internette dolaşmaya başladı.

Black Shark 2
Black Shark 2

Tasarım anlayışında elbette bazı değişiklikler var, ancak daha önceki Black Shark serisinin tasarım izleri yansıtılmaya devam ediliyor. Aradaki en önemli farkın parmak izi tarayıcısının artık arkada olmaması görünüyor.

Black Shark CEO’su Wu Shimin, yaklaşmakta olan cihazın bazı detaylarını Weibo hesabından aktardı. CEO ayrıca  Vivo iQOO’ya atıfta bulunarak iQOO’nun teknik özellikler açısından Black Shark 2’ye çok benzemesinin üzücü olduğunu ancak yine de kendi telefonlarının öne çıkacağını belirtti.

Bu değerlendirmeden yola çıkarak Black Shark2’ye Snapdragon 855 işlemcisinin güç vereceğini, parmak izi tarayıcısının ekrana gömülü olacağını, işlemcisinin sıvı soğutma tarafından destekleneceğini ve 12GB RAM’e sahip bir versiyonunun olacağını söyleyebiliriz.

Xiaomi’nin çok yakında Black Shark2 için resmi bir tanıtım etkinliği düzenlemesi bekleniyor.

Vivo iQOO tanıtıldı! Bu telefon her açıdan bambaşka

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu