Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Bütçe Dostu Google Pixel 6a için Üzücü Gelişmeler

Son zamanların en beklenen telefonu Google Pixel 6a özellikleri açısından daha düşük düzeyde gelebilir. İşte tüm detaylar.

Google Pixel 6a uzun zamandır sızıntılara konu oluyor ve yaklaşan telefonun özellikleri detaylanmaya devam ediyor. Güvenilir kaynaklardan gelen son raporlar, telefonun beklenenden daha düşük özelliklere sahip olacağını aktardı. Peki bunlar nası olacak? Gelin detaylara göz atalım.

Google Pixel 6a Üzmeye Başladı

Google I/O 2022 etkinliğinde tanıtılması beklenen Pixel 6a, Wear OS 3 ile birlikte duyurulmayı bekliyor. Daha önceden Pixel 6a’nın özellikleri zaten sızdırılmıştı. Ancak yeni raporlar, akıllı telefonun temel özelliklerinin önceki sızıntılara kıyasla daha zayıf kalacağını iddia ediyor.

Bunları belirtmek gerekirse ekran kısmında 120Hz yenileme hızının olacağı aktarılmıştı. Ancak yeni rapor, bu ekranın 6.2 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğüne 90Hz yenileme destekli OLED panel ile geleceğini aktarıyor. Google’ın maliyetleri kısmak için 120Hz’den vazgeçmiş olabileceğini düşünüyoruz.

Google Pixel 6a

Daha önceden akıllı telefonun pilinin 4.800 mAh kapasitesinde olacağını ve 30W hızlı şarj destekleyeceğini söylemiştik. Ancak şimdiki raporlar bu pilin 4.500 mAh kapasitesinde olacağını ve 25W hızlı şarjı destekleyeceğini gösteriyor.

Son olarak akıllı telefonun Pixel 6 ve 6 Pro telefonlara güç veren Google Tensor yonga seti ile destekleneceği belirtiliyor. Akıllı telefon 6GB LPDDR4X RAM ve 128GB dahili depolama ile yalnızca bir bellek seçeneğine sahip olacak. Optik kısımda ise Pixel 5 ve Pixel 6 serilerinde görülen Sony IMX363 lens yer alacak. Akıllı telefonun yukarıda belirttiğimiz etkinlikte yakın bir zamanda tanıtılacağını düşünüyoruz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Google Pixel Buds Pro Bu Özelliğiyle Başka Kulaklık Aratmayacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu