Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobiroller

LG M serisi telefonlar, Samsung M serisine rakip olacak

LG geçen ay Hindistan’da W serisini başlattı. LG W10, W20 ve W30 Pro modellerinden oluşan seri uygun fiyattan listelenince kullanıcılardan yoğun ilgi gördük. Son gelen bilgiler LG M serisi telefonların da yolda olduğunu gösteriyor.

LG M serisi telefonlar yolda

LG, Kore Fikri Mülkiyet Hakları Bilgi Servisi’ne gönderdiği bir belgede, gelecekteki bir cihaz için “M10” adını kullanmak için kayıt yaptı. Bu gelişme belki de M serisinin LG M10, M30 ve M30 Pro şeklinde isimlendirilecek yeni bir seri için model oluşturabilir.

LG M serisi telefonlar geliyor
LG M serisi telefonlar geliyor

LG’nin M serisinin hangi ülkelere yönelik olduğu ya da şirketin seriyi hangi seviyede konumlandırılacağı henüz belli değil. W serisi ile kıyaslandığında M serisinde daha uygun fiyatlı akıllı telefonlara yer verileceğini düşünüyoruz.

LG, M serisinin yanı sıra iki cihaz ismi daha tescil ettirdi. Son olarak 5G desteği barındıran LG V50’yi tanıtan Güney Koreli şirketten LG V60 ve LG V70 modelleri de gelecek.

LG V50 5G bu yıl şubat ayında LG G8 ThinQ ile birlikte tanıtıldı. Dolayısıyla LG’nin yılın ikinci yarısında yeni bir V serisi telefon duyurmasını ihtimal verilmiyor. Ancak Snapdragon 855 Plus ve 5G desteğine sahip bir ara model IFA 2019 etkinliğinde neden olmasın.

LG’nin mobil dünyasındaki rekabette yer alabilmesi için yeni telefon serilerine ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu