Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Oppo Find 9 kusursuz bir tasarıma sahip görünüyor!

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo bir süredir uygun fiyatlı giriş ve orta segment akıllı telefonlarla adından söz ettiriyor. Ancak birçok kullanıcı şirketin amiral gemisi Find 9 modelini sabırsızlıkla bekleniyor. Telefona ait yayınlanan bir görüntü ve iddia edilen teknik özelikler, Oppo Find 9 modelinin neden sabırsızlıkla beklendiğini ortaya koyuyor.

Oppo Find 9

Gizmo China sitesi tarafından yayınlanan iki görüntü telefonun ekran/kasa oranında rekor kıracağını gösteriyor. Kenar çerçeveleri neredeyse olmayan telefonun alt ve üst bölümleri ise mümkün olduğu kadar ince tutulmuş. Find 9 modelinde bir önceki amiral gemi telefon Find 7’de kullanılan kapasitif dokunmatik tuşlar yerine ekrana yerleştirilen sanal butonlar kullanılacak.

oppo-find-9-images-details-leaked-01

Oppo Find 9 başlıca özellikler

Telefonun teknik özelliklerinden söz edecek olursak; tasarımı ile dikkat çeken cihaza beklendiği gibi sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisi güç verecek. Ancak Oppo telefonun daha uygun fiyatlı bir versiyonu hazırlayacak ve modelde ise Snapdragon 653 işlemcisini göreceğiz. İşlemciye göre bellek değerleri de farklılık gösterecek. Snapdragon 835 işlemcili versiyonda 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama yer alacak. Snapdragon 653 işlemcili versiyonda ise 4 GB RAM ve 64 GB depolama kullanılacak.

Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapacak Find 9’a yapay zeka konusunda geliştirilmiş Find OS kullanıcı arayüzü eşlik edecek. Find 9’da ayrıca 5.7 inç 2K ekran, çift arka kamera, parmak izi tarayıcısı ve 4.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Telefonun yılın ilk yarasında tanıtılması bekleniyor.

>> İlginizi çekebilir; Daha güçlü Huawei Mate 9 satışa sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu