Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Lansmandan Önce İşte Karşınızda Kanlı Canlı Redmi Note 9 Pro

26 Kasım tarihinde beklenen Redmi Note 9 Pro ile ilgili ilk canlı görsel bugün resmen ortaya çıktı. Hepsi birbirine benziyor…

Türkiye pazarında en çok satan Xiaomi modeli olan Redmi Note 8 Pro’nun bir sonraki modeli Redmi Note 9 Pro bugün resmen ortaya çıktı. Bir süredir telefon ile ilgili detayları sizlerle paylaşıyorduk ve bugün de “nihayet” canlı bir görsel elimize geçti.

Telefonun ekranına baktığımızda telefonu üzerinde ekranın ortasında delikli bir selfie kamera görüyoruz. Bildiğiniz üzere Redmi Note 8 Pro geçtiğimiz yıl 29 Ağustos tarihinde tanıtılmış ve Eylül ayında da satışa sunulmuştu. Yani aradan 14 ay geçti ve yeni nesil Redmi Note 9 Pro’nun canlı görseli de ilk kez paylaşıldı.

Bir önceki Redmi Note 8 Pro damla çentikli ekrana ve 64 megapiksel de kameraya sahipti. Yeni nesil Redmi Note 9 Pro’nun ise DOT Display adı verilen ekran içi selfie kameraya ve bununla birlikte 108 megapiksel de kamera sensörüne sahip olacağı belirtiliyor. Böylece Note 9 Pro 108 megapiksel kameralı ilk Redmi telefonu oluyor.

Telefon bu hafta içinde bizlerin karşısına çıkacak. Türkiye pazarına gelmesi ise 2021 yılını bulabilir. Xiaomi tarafından yapılan açıklamalarda üretimsel anlamda sorun olmadığı ve tedarik noktasında telefonun bir sorun yaşamayacağı belirtiliyor. Muhtemelen Ocak ayının ilk haftasında bu telefon ile tanışacağız gibi görünüyor. Zamanında amiral gemisi modellerde olan 108 megapiksel kamera özelliğinin de orta segmente giriş yaptığını böylece görüyoruz. Bakalım yeni telefonun fiyatları ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu