Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei P11 iPhone X benzeri olacak!

Huawei P11 iPhone X benzeri bir görünüme sahip olabilir. Konuya ilişkin bilgiler XDA Geliştiriciler sitesinden geldi. Gelen haberlere bakılırsa Huawei P11, P10’dan farklı bir görünümde karşımıza çıkacak. Çerçevesiz tasarım anlayışının gelecek yıl tüm üreticiler tarafından benimseneceğini söyleyebiliriz. Huawei’in bu noktada P11 çalışmalarına başladığı ve telefonda, Essential Phone ya da iPhone X’dakine benzer bir ekran çentiğine yer vereceği yazılım dosyalarında ortaya çıktı.

Huawei P11 iPhone X benzeri ekranla gelebilir

XDA Geliştiricileri yaklaşmakta olan Huawei’in amiral gemisi telefonuna ilişkin bazı ürün bilgisi dosyalarına erişti. Yapılandırma dosyalardan birinin iPhone X benzeri çentik bölümünü çevreleyen alanın “RoundCornerDisplay” ismiyle Huawei P11’de yer alacağını gösteriyor. Söz konusu P11’de bir çentik bulunduğunu gösteren başka bir yapılandırma dosyasının daha olduğu iddia ediliyor.

Rapora göre Huawei P11’de 6.01 inç büyüklüğünde 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü ekran kullanılacak. Ancak açılış animasyonu telefonun 2244 x 1080 piksel çözünürlükte açıldığını gösteriyor. Çözünürlükteki bu tutarsızlık ekran çentiğine işaret olarak gösteriliyor. Huawei’in şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde P11 modellerini duyurması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu