Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 pil kapasitesi belli oldu! Bu da yetmez daha ver

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Note 20 pil tarafında bize ne sunacak? Detylar belli olmaya başladı. İşte yeni amiral gemisinin pil kapasiteleri

Akıllı telefonların en önemli alım kriterlerinden birisi pil performansları. Samsung bu noktada orta segment Galaxy M serisi, telefonlarına 6.000 mAh pil koyması ile öne çıkıyor. Bildiğiniz üzere tek başına mAh gücü bir telefonun pilinin daha iyi gitmesi için bir sebep değil. Yazılım ve donanımın da uyumu oldukça önemli ama Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 20 pil kapasitesini arttıracağını duyurdu.

Bildiğini üzere Samsung pil tarafında Galaxy Note 10 serisinde eli açık davranmadı ve;

  • Galaxy Note 10 3.500 mAh
  • Galaxy Note 10 Plus 4.300 mAh pil gücü ile geldi.

Bu da bazı eleştirilerin markaya yapılmasına sebep oldu. Zira 6,3 inç ekran boyutuna sahip kalemli bir telefon olan Galaxy Note 10 için 3.500 mAh pil yetersiz bulundu. Bu hataya düşmek istemeyen Güney Koreli üretici yeni nesil Galaxy Note 20 serisinde 4.500 ve 5.500 mAh pil kapasitelerine çıkacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 20

Gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy Note 20 ailesinin tanıtımı için bir erteleme yapmayacak. Yaşanan Koronavirüs salgını bir erteleme getirir mi diye düşünülüyordu ama Samsung tarafın resmi bir açıklama yaparak tanıtımım Ağustos sonu yapılacağını da resmen duyurmuş oldu.

İnşallah o tarihe kadar bu lanet virüsten ve hastalıktan dünya kurtulmuş olur…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu