Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobirollerTeknoloji

Uzaktan Eğitim başlıyor! Peki siz hazır mısınız? Eksikleri giderelim

MediaMarkt Uzaktan Eğitim için çok güzel bir kampanya başlattı. Çocuklarımızın evden eğitim için gerekli ürünlerine yakından bakalım…

Yaşanan pandemi sonrasında hayatlarımızda birçok şey değişti ve görünen o ki; değişmeye de devam edecek. Son dönemde özellikle artan Koronavirüs salgını “ikinci dalga başladı mı?” sorusunu da beraberinde getiriyor. Bildiğiniz üzere okulların açılma durumu da 21 Eylül tarihine kadar ertelendi. Bu tarihten önce okullar Uzaktan Eğitim ile birlikte açılacak. Peki siz ve çocuğunuz buna hazır mı?

Bildiğiniz üzere uzaktan eğitim için bazı ürünlere ihtiyaç duyuluyor. Çocuğunuzu bu tarz bir eğitime hazırlamak oldukça güç. Zira evden eğitim konusunda disipline olmak herkes için güç ama çocuklarınıza bu eğitim materyallerini yenileyerek güdülenmesini sağlayabilirsiniz. MediaMarkt da öğrencilerin tüm teknolojik eğitim ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılamaları için güzel bir kampanya hazırladı. Notebook, tablet, modem, kulaklık, mouse, yazıcı ve daha pek çok teknolojik ürün eğitimin vazgeçilmez ihtiyaçları mediamarkt.com.tr kampanya sayfasından inceleyebilirsiniz. Biz gözümüze takılan bazı ürünleri sizlerle paylaşmak istedik.

ASUS  X509JA-BR089T

i3-1005G1 yonga setine sahip olan bu laptop özellikle okul için hem yeterli hem de günlük işlerinizi bu ürün ile rahatlıkla yapabilirsiniz. 4GB RAM ve 256GB SSD hard diske sahip olan bu üründe 15.6 inç boyutunda Ful HD bir monitör bulunuyor. Bununla birlikte ASUS  X509JA-BR089T Windows 10’nun da yüklü bir şekilde ürünle sayıldığını belirtelim. Yani aldıktan sonra bir de Windows arama derdiniz olmayacak. Bu kampanya dahilinde fiyatın 3.999 TL’den 3.699 TL’ye gerilediğini görüyoruz.

ASUS Vivobook X509JA

LENOVO Ideapad S145-15AST

Bir Laptop daha gözümüze çarptı. AMD A9-9425 yonga setinden güç alan bu üründe harici olarak Radeon530-2GB Ekran Kartı bulunuyor. Bu ürün ile de hem ders çalışıp, hem günlük işlerinizi yapıp hem de oyun oynayabilirsiniz. Oyun derken de fazla abartmayalım; zira bu bir oyuncu laptopu değil ama harici ekran kartı sayesinde onboard ürünlere göre bir tık daha iyi oyun performansı veriyor. 4GB RAM ve 256GB HDD ile gelen ürün 15,6 inç boyutunda ve 1336×768 HD çözünürlükte. LENOVO Ideapad S145-15AST 180 derece de kapağının açıldığını belirtelim. Ürünün fiyatı bu kampanya dahilinde 3.199 TL’den 2.999 TL’ye iniyor.

LENOVO Ideapad S145

Canon Pixma G2411 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı

Madem okula gidemiyoruz o zaman okul ortamını yaratmak için fotokopi, ve tarama işini bir arada yapabilen bir ürüne ihtiyaç var. Bu tarz ürünleri alırken bir kez alıyorsunuz ve doğru ürünü almaktan da her zaman fayda var. 1.099 TL olan fiyatın bu kampanya dahilinde 959 TL’ye gerilediğini görüyoruz. Siyah beyaz baskı hızı saniyede 8,8 sayfa ve renklide de 5 sayfa gibi bir performansı da bize sunan Canon Pixma G2411 birçok öğrenci kardeşimizin ve evden çalışmak zorunda olan bizlerin de işini görecek cinsten.

Canon Pixma G2411

OPPO A91 128GB Akıllı Telefon

Çocuklarımızı güdülemekten ve evden eğitime onları konsantre olmaktan bahsettiysek onları belki yeni eğitim yılı için ödüllendirmek adına bir telefon alabiliriz. Şu anda da incelemesini yaptığımız OPPO A91 bu kampanya kapsamında çılgın bir indirim alıyor ve 4.099 TL’den 3.499 TL’ye geriliyor. Kamerası, ekranı ve özellikle oyun performansı ile birçok genç okuyucumuzun hayalleri bu telefon ile gerçek olabilir.

OPPO A91

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu