Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Fold 2 hem tasarım hem de kamerasıyla çok konuşulacak

Samsung Galaxy Fold 2 cephesinden gelen bilgiler heyecan verici. Tasarım tam da istediğimiz gibi, kamera ise beklentilerin üzerinde olacak.

Şubat ayında Galaxy Fold’u duyuran, fakat sonrasında ekran tarafında ciddi sorunları aşmak zorunda kalan Samsung, heyecan yaratan telefonu bir süredir bazı ülkelerde satışa sunmuş durumda. Açıkçası fiyatının pahalığı ve kronik sorunlar Galaxy Fold için kurulan tozpembe hayalleri yıktı. Bu noktada üzülenlerdenseniz size iyi haberlerimiz, zira Galaxy Fold2 hem tasarımı hem de kamerasıyla yaşanan sorunları unutturacak.

Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapora göre Galxay Fold2’de Galaxy S11 / S11 Plus’taki benzer kamera paketi yer alacak. Ana kamerada 108 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın yer alacağı telefonda asıl dikkat dikkat çeken kamera 5x optik ve 100x dijital yakınlaştırma gerçekleştiren telefoto kamera olacak. Rapora göre bu kamera Samsung Electron-Mechanics tarafından geliştirildi ve bu yılın başlarında seri üretime geçecek.

Galaxy Fold2’de bu iki etkili sensöre ek olarak iki kamera daha göreceğiz. Bunlardan biri geniş açılı bir diğeri ise 3D ToF sensör olması bekleniyor.

Asıl değişim tasarım tarafında

Galaxy Fold’un mevcut tasarımı hem üretim hem de montaj noktasında Samsung’un işini epey zorlaştırıyor. Şirkete yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Samsung bir sonraki Galaxy Fold telefonda dikey formda katlama yöntemini deneyecek. Motorola Razr 2019’da karşımıza çıkan bu tasarım, hem kullanım kolaylığı sağlıyor hem de maliyet avantajıyla Fold 2’nin fiyatını daha makul seviyelere çekecektir.

Galaxy Fold 2 konsept videosu

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=AZDl_SP-w9E&feature=emb_title

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu