Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Geçen Hafta neler oldu? Mobil pazar yine yangın yeri

Bundan böyle her cumartesi gecesi saat 21:00’da geçtiğimiz haftanın öne çıkan haberlerini sizlerle paylaşacağız. Peki Geçen Hafta neler oldu?

Akıllı telefon pazarında oldukça önemli bir haftayı geride bıraktık. Bu geçtiğimiz haftanın öne çıkan haberlerini siz değerli okuyucularımız ve izleyicilerimiz ile bir araya getirdiğimiz bir video hazırlardık. Geçen Hafta neler oldu? Merak ediyorsanız bu haber turu tam size göre olabilir.

Geçtiğimiz haftanın en önemli olayı Huawei Geliştiriciler Konferansı oldu. Huawei Amerika gerginliği gölgesindeki ikinci Geliştiriciler Konferansı’nı yaptı ve oldukça önemli gelişmeleri duyurdu. Özellikle HarmonyOS 2.0 ile gündeme bomba gibi düşen Huawei bakalım bize neler sunmuş?

OPPO Watch Türkiye
OPPO Watch Türkiye

Bununla birlikte OPPO Watch serisi Türkiye pazarında bizim beklentimizden daha düşük bir fiyata satışa sunuldu. Kutu açılışını da paylaştığımız OPPO Watch ve yarın tanıtılacak yeni nesil ColorOS 11 arayüzü ile ilgili de bilgileri ve gelişmeleri sizlerle paylaştık. Dilerseniz lafı uzatmayalım ve hazırladığımız videoyu birlikte izleyelim. Bakalım, geçtiğimiz hafta neler olmuş?

Editörün Notu:

İşte dakika dakika haftanın gelişmeleri. Hangisi ilginizi çekiyorsa oradan izlemeye başlayabilirsiniz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu