Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung 3 Cihaz İçin Android 11 Güncellemesini Yayınlandı!

Samsung Android 11 güncellemesinin dağıtımını sürdürüyor. Şirket güncellemeyi bu defa iki telefon ve bir tablet modeli için yayınladı.

Samsung Android 11 güncellemesini yeni modellerle buluşturmayı sürdürüyor. Android 11 güncellemesi söz konusu olduğunda en hızlı davranan üretici olmayı sürdüren Samsung’un hedefinde bu defa iki telefon bir de tablet modeli var. Samsung ayrıca Galaxy A serisi bir telefon için de küresel çapta güncelleme dağıtımına başladı.

Samsung Android 11 Dağıtımını Sürdürüyor

Galaxy M01 modeliyle başlayalım. M015GXXU3BUD9 sürüm numarasını taşıyan Android 11 güncellemesi 1.4GB büyüklüğünde. Nisan 2021 Android güvenlik düzeltmelerini içeren güncelleme One UI arayüzünün daha hafif bir sürümü olan One UI 3.1 Core’u akıllı telefona getiriyor.

Android 11 / One UI 3.1 sürümüne yükseltilen bir diğer akıllı telefon Galaxy A41. A415FXXU1CUD4 sürüm numarasını taşıyan güncelleme ilk olarak Rusya’da başladı ve kısa süre içerisinde daha fazla ülkede dağıtıma çıkacaktır.

Samsung öte yandan Galaxy Tab A7 modelini One UI 3.1 sürümüne yükseltti. Avrupa ülkelerinde dağıtıma çıkan güncelleme de yine çok yakında yaygın şekilde kullanıma sunulacak.

Samsung tüm bu cihazlara ek olarak Galaxy A31 modeli için Android11 güncellemesini şimdi daha fazla ülkede başlattı. Daha önce Güney Kore ile sınırlı olan yeni güncelleme şimdi birçok ülkede indirilebiliyor.

Yukarıda saydığımız cihazlardan birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz. Güncellemelerin kademeli olarak dağıtımda olduğunu hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu