Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Farklı Bir Tasarım ile Gelecekmiş

Samsung’un tasarım konusunda Galaxy S22 ile değişiklik yapacağı ortaya çıktı. Bu değişim çok ama çok tepki toplar. İşte detaylar.

Mobil endüstrideki en son gelişmeler hakkında düzenli olarak ilk gizli bilgileri yayınlayan Ice Universe takma adılı sızıntı devi, bugün Galaxy S22 ailesini Galaxy S21’den nasıl kolayca ayırt edebileceğinizi anlattı. Samsung tasarım konusunda bu yıl çok küçük bir değişikliğe gidecek gibi görünüyor.

Önceden, yeni modelin görünüşte Samsung Galaxy S21’i neredeyse tamamen kopyalayacağına inanılıyordu, ancak durum böyle değil.

Galaxy S22 küçük tasarım farklılıkları ile gelecek

Aşağıdaki fotoğraf farklılıkları net bir şekilde gösteriyor. Samsung Galaxy S21, dört tarafı yuvarlatılmış bir gövdenin yanı sıra metal çıkıntılı bir kamera bloğu ile geliyordu. Galaxy S22’ye gelince, öncelikle kamera modüllerinin kendileri daha büyük olacak. İkincisi, arka cam panel düz olacak ve çıkıntılı kamera bloğu şeffaf olacaktır. Evet tek fark bu olacak.

Galaxy S22

Ice Universe ayrıca Samsung’un yalnızca Galaxy S23 Ultra’da 200MP görüntü sensörü kullanmaya başlayacağını da ekledi; Sızıntı devi; “Samsung, 108MP sensörünü üç yıldır optimize ediyor ve her yıl daha iyi sonuçlar veriyor. Sensörleri sık sık değiştirmekten iyidir. Galaxy S23 Ultra, önümüzdeki birkaç yıl içinde optimize edilecek bir 200 MP sensöre sahip olacak.” ifadelerini kullandı.

Bilmeyenleriniz için Ice Universe, Samsung akıllı telefonlar ve görüntü sensörleri hakkında birçok kez doğru bilgiler sağladı. Ayrıca şelale ekranlı akıllı telefonların doğru görüntülerini gösteren ilk kişi olmuştu. Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 yonga setleri ile gelecek olan yeni seride 8 GB RAM ve 12 GB RAM’li sürümler bulunacak.

Ultra modeline özel olarak belki de 16 GB RAM’e Samsung’un yer verebileceği söyleniyor. Kutusundan Android 12 tabanlı One UI 4.1 arayüzü ile çıkacak olan yeni canavarlar, kamera konusunda farkını ortaya koymaya başaracak. Bizce tasarımdaki bu küçük değişiklik abartılacak kadar kötü bir şey değil. Aynı şeyi Apple tam 5 yıldır yapıyor. iPhone X’ten beri Cupertinolu firma aynı tasarımı makyajlayıp makyajlayıp sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu