Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 11 İçin Dev Bir Güncelleme Yayınlandı

OnePlus'ın ülkemizde de resmi olarak satışa sunulan tepe modeli OnePlus 11 için birçok yenilik ve iyileştirmenin yer aldığı bir güncelleme başladı.

OnePlus, son haftalarda OxygenOS kullanıcı arayüzünü geliştirmek için fazla mesai yapıyor. Birçok yeni özelliğin yanı sıra arayüzde ciddi iyileştirmeler de sağlanmak. Marka, son olarak OnePlus 11 akıllı telefonu için uzun bir değişiklik ve iyileştirme listesinin yer aldığı bir güncelleme başlattı. OxygenOS 14.0.0.701 sürüm numarasını taşıyan güncelleme şimdi indirilebilir durumda.

OnePlus 11 İçin Yeni Güncelleme: OxygenOS 14.0.0.701

Yeni pürüzsüz animasyonlar

Daha akıcı bir görsel deneyim için uygulama başlatılırken ve çıkarken duvar kağıdı yakınlaştırma ve kusursuz simge geçişleri ekler.
Bildirim çekmecesinin altına kaydırıldığında bir sıçrama animasyonu efekti ekler ve Hızlı Ayar simgelerinin ve widget’larının katman efektlerini optimize ederek daha doğal ve hassas bir görsel efekt sağlar.
Ana ekran simgeleri ve widget’ları için geçiş animasyonlarını optimize eder ve cihazın kilidi açıldığında duvar kağıdı yakınlaştırma animasyonları ekler.
Ekran açıldığında veya kapatıldığında duvar kağıdı yakınlaştırma animasyonları ve kademeli parlaklık geçişleri ekler.
Hızlı Ayarlar, Bildirim çekmecesi, Ana ekran çekmecesi ve Genel Arama’daki arka plan renklerini ve Gauss bulanıklık efektlerini optimize eder.
Cihazın kilidi açıldığında Kilit ekranı saati ve düğmeleri kaybolduğunda geçiş animasyonunu optimize eder.
Küresel Aramaya girerken ve çıkarken animasyonları optimize ederek daha akıcı ve daha tutarlı bir görsel deneyim sağlar.

Yeni dokunmatik kontrol deneyimi

Bir uygulama başlatılmadan önce çıkmak için ekranın bir tarafından içeri kaydırıldığında bir geçiş animasyonu ekler.
Yeni bir sayfa açılmadan önce önceki sayfaya dönmek için ekranın bir tarafından içeri kaydırıldığında bir geçiş animasyonu ekler.
Yatay modda bir uygulamadan çıkmak için ekranın bir tarafından içe doğru kaydırdığınızda veya yukarı kaydırdığınızda bir geçiş animasyonu ekler.
Artık daha fazla uygulama görüntülemek için büyük bir klasörün sağ alt köşesine dokunabilirsiniz.
Artık büyük klasörlerdeki uygulama simgelerini aşağı çekebilir ve ardından tek bir hareketle bir uygulamayı açabilirsiniz.
Dokunma kontrolünün yanıt verme hızını artırır. Ana ekranda ve Son görevler ekranında dokunma ve kaydırma işlemleri artık daha hızlı ve daha kararlı.
Uygulama kullanım senaryoları için dokunma duyarlılığını artırır; örneğin uygulamaları açarken ve kapatırken, son görevlere girerken ve çıkarken veya uygulamalar arasında geçiş yapmak için hareket kılavuzu çubuğunu kaydırırken.
Büyük klasörler kullanıldığında animasyonları optimize eder. Uygulamaları Ana ekranda sürüklemek artık daha sorunsuz.

Sistem

Kilit ekranı saatine yatay bir düzen ekler.
Artık cihazınızın kilidini açmak için Kilit ekranı desenini çizerken parçayı göstermemeyi seçebilirsiniz.
Artık ses düzeyini Hızlı Ayarlar’da ayarlayabilirsiniz.
Artık kayan bir pencerenin boyutunu, alt kısmını sürükleyerek ve yukarı kaydırarak mini pencereyi kapatarak ayarlayabilirsiniz.
Sistem kararlılığını artırır.
Sistem güvenliğini artırmak için Nisan 2024 Android güvenlik düzeltme ekini entegre eder.

Bu güncelleme şu anda Hintli kullanıcılara gönderiliyor ve önümüzdeki günlerde küresel olarak yayınlanması planlanıyor. Her zamanki gibi güncelleme toplu olarak gelecek, bu nedenle cihazınıza ulaşması yaklaşık bir hafta sürecektir. Bununla birlikte, Ayarlar > Cihaz Hakkında > OxygenOS > Güncellemeyi Denetle seçeneğine giderek cihazınızda güncellemenin kullanılabilirliğini elle kontrol edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu