Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy M12 Bir Sertifika Daha Aldı; Cihaz Netleşiyor

Bir süredir sık sık gündeme gelen ve birçok sertifika alan Galaxy M12, şimdi de NTBC sertifikasını alıyor; işte cihaz hakkında bildiklerimiz!

Son haftalarda çeşitli sertifikasyon haberleri ile gündeme gelen ve render görüntüleri çok tan yayınlanan Samsung Galaxy M12, şimdi de Tayland’ın NTBC sertifikasını aldı. Geçen hafta SM-M127F/DS model numarası ile FCC sertifikasını alan telefon, yine aynı model numarası ile NTBC sertifikasyonundan geçti. Bu da lansmanın yakında yapılacağına işaret ediyor. Kaynaklar, lansmanın Ocak ayı içerisinde gerçekleşebileceğini söylüyor. Alınan sertifikalar da bu öngörüyü doğruluyor.

Daha öncesinde Geekbench’de de boy gösteren Galaxy M12, Samsung üretimi Exynos 850’den güç alacak ve 3GB RAM ile kutudan çıkacak. Bunun dışında büyük bir pil ile de dikkat çeken telefon, arka tarafta dörtlü kamera ile orta segmentin gereksinimlerini karşılıyor. Pilinin 6.000 mAh büyüklüğünde olduğu öğrenilen telefon, Bluetooth 5.0 ve 2.4GHz Wi-Fi’yi de destekliyor.

Geekbench’e göre tek çekirdekte 179 puana, çok çekirdekte ise 1029 puana layık olan Samsung Galaxy M12, 6.7 inç büyüklüğünde damla çentikli bir ekranı da kullanıcılara sunacak. Bu arada az önce bahsettiğimiz dörtlü kameranın 13MP + 8MP + 2MP + 2MP çözünürlüklerde olduğunu belirtelim. Ha bir de, bu cihazda bulunan yonga, Türkiye pazarında da yer alan ve 2.500 TL dolaylarından satılan Galaxy A21s’de de yer alıyor. Yani cihazın performansı A21s’e yakın olabilir. Tabi, fiyatı da…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu