Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A32 5G Farklı Bir Tasarımla Karşımızda; Samsung’cular Buraya

Güney Kore merkezli Samsung, hem bütçe dostu, hem de 5G destekli bir cihaz üzerinde çalışıyor; Galaxy A32 5G tasarımıyla da ezber bozuyor!

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan kılıf tasarımları ile gün yüzüne çıkan Samsung Galaxy A32 5G, şimdi de render görüntüleri ile karşımızda. Görüntülere ve ortaya çıkan bilgilere göre 6.5 inç büyüklüğünde Infinity-V bir ekranla gelecek olan, aynı zamanda düz ve parlak bir arka kapak ile dikkat çekeceği görülen telefon, özellikle arka taraftaki kamera kurulumu ile “ben farklıyım” diyor.

LG’nin Temmuz ayında tanıttığı Velvet modelini hatırlatan kamera tasarımı ile gelmesi muhtemel olan Samsung Galaxy A32 5G, 164.2 x 76.1 x 9.1mm‘lik boyutlarla birlikte gelecek. Arka tarafta üçü alt alta, birisi sağ alta yakın bulunan dörtlü kameraya sahip olan cihaz, tek tonlu bir led flaş ile de destekleniyor. Sol tarafında SIM kart yuvası, sağ tarafta ise parmak izi entegreli güç tuşu ve ses tuşları yer alıyor.

Bu arada söylenenlere göre bu kameralar 1mm’lik çıkıntıya sahip olacak. Bu da her ne kadar birçok insan tarafından sevilmese de telefonu günümüz trendlerine uygun hale getiriyor. Telefon bunlara ek olarak alt tarafta 3.5 mm jack girişi ve Type-C portuyla birlikte tanıtılacak ve hoparlörü de alt tarafta bulunduracak.

Cihazın diğer detayları henüz bilinmezken, tanıtım tarihi ve fiyat da bir sır gibi saklanıyor. Bakalım yeni Galaxy A32 hangi yonga ile gelecek? Daha ötesi, nasıl bir fiyatı karşımıza çıkartacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu