Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo AX7 fiyatı düştü! ÖTV’ye rağmen ne de güzel düştü!

Oppo Türkiye‘nin ülkemiz pazarında satışa sunduğu orta alt segment telefonu Oppo AX7 indirim alarak çok daha agresif bir hale geldi. Oppo Reno Standart Edition modelinin satışa sunması ile birlikte AX7’nin de indirim alması birçok kişinin farklılık olması amacıyla bu telefona yönlendireceğini düşünüyoruz. Geçtiğimiz günlerde detaylı incelemesini yaptığımız ve tüm testlerini sizlerle paylaştığımız Oppo AX7 bugün n11.com üzerinden 1.679. TL‘ye geriledi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Oppo AX7 indirim aldı! 

Hatırlıyorsanız Oppo AX7 Türkiye pazarına 1999 TL‘den giriş yapmıştı ama bugün gelen fiyat güncellemesi ile telefon 335 TL gibi oldukça iyi bir indirim aldı. n11.com‘daki 75TL bonus fırsatı da tam sizlik bir kampanya olabilir. Siz de orta segment pazarında farklılık arıyorsanız; mutlaka Oppo ve ColorOS arayüzünü denemelisiniz. Hazırladığımız inceleme ve oyun testlerini de aşağıda siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz…

Oppo AX7 kamera inceleme! Orta segmentte amiral gemisi deneyimi!

Oppo AX7 oyun performans testi! PubG, MC5, Asphalt 9 ve NOVA

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu